Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място

<< < (486/629) > >>

Ksurnev:
Н-даааа! От всичките ДълбокоИзмислици, които прочетох в тази Огромна Тема си направих извода, че Великият КОНФУЦИЙ е прав:
"На кадето и да се обърнеш, гъза ще и е отзад"

montanar:

--- Цитат ---Безплатни са гумите, дето ги горят циганите, за да се топлят през зимата, ние все пак търсим високотехнологично решение - КАПАНАДЗЕ
--- Край на цитат ---
Това ми звучи като "Ползвайте Колгейт за да си миете зъбките"
Само че няма Колгейт но вие го ползвайте.
Почти като някой телемаркет де ти продават всичкохапче.
Доктор Ливайн ... това онова......

Сега е лято .... причките пеят, пчеличките бръмчат, котките се ......... просто супер - НО като дойде зимата и като заработи ентропията и стане оня ми ти кучи студ - але тогава Тъпанадзе да видим как ш ни сгрее..... еле тогава ш си ... мамата.  :-X

montanar:
Тая зима мисля да съм на водород в по-голяма степен от пиролизата - а който иска да си губи времето с Капана и подобни негова воля. Само посочих каква е вероятноста за успех.

mito_kupona:
   Точно така работи детекторния приемник. Кондензатора е сърцето на приемника, той заедно с диода демодулират сигнала, за да се получи нискочестотен сигнал в слушалките или от радиовълни с напрежение микроволти, голям ток. При правилно подбран кондензатор високата носеща честота отива на земя или се шунтира през него и така се анулира и остава само нискочестотната съставка, тока, която ни трябва. Детекторен приемник направен с подходящи елементи може да работи и без захранващ източник, а транзистора на усилвателното стъпало се захранва с енергията постъпваща от антената. Толкова за приемника.
    При Капанадзе не се улавят ефирни вълни от някоя близка радиостанция, а предавателя е първата част на устройството, затова има в блок схемата на патента високочестотен генератор и модулатор, които изпълняват ролята на предавателя. Връзката между предавателя и трептящият кръг на приемника е индуктивна, бобините са навити една върху друга.
    С антената на детекторния приемник се улавят вълни с напрежение микроволти, а след резонанса се получава енергия, която може да захрани и усилвателното стъпало и приемника да работи автономно.
   А предавателя на Капанадзе излъчва не микроволти, а киловолти има високо напрежение с цел да се създаде висок потенциал спрямо земята, за да може енергията после да тече към земята през товара и втората цел, е колкото по-високо е напрежението, толкова и тока на изхода е по-голям. Така работи Капанадзе, както работи и детекторния приемник.
    Няма да се впускам във фантазиране и да обяснявам как разбирам нещата на субатомно ниво, защото тези процеси няма как да ги видя, и не искам да пиша глупости, като някой „професори“ от нашия форум с по 1500-2000 поста.

montanar:
Бре момци що се мъчите?  ::)
https://youtu.be/vaDSWWFDIoI
 ;D ;D ;D ::)

// съвет: краставичките трябва да са ланшни  ;D ;D ;D
А ако искате да хванете СЕто трябват зелени домати - ама по-големи.
Но големата тайна наяма да я разкрия щото съм най великия и трее ми построите параклис (най малко)
Молбите и пожертвуванията в името на СЕ също се толерират - желателно е да са от руси монахини - молбите де
Ето изчерпалетелен набор от молитви - само замествате Гопод със СЕ, Иисус със Капанадзе//

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия