Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място
gvg:
Правилно си разбрал,видеото не е мое но по думите на колегата ще пусне подробна информация и ще отговори на зададени въпроси.Установката я имал отдавна но решил сега за Великден да я сподели.Така че очаквам и аз подробна информация.
Иван Димов:
Имам няколко въпроса. Двата амперметъра еднакъв ток ли показват или различен, както казват някои "специалисти" в мрежата? И какво точно е напрежението върху лампата? Малко "поразкрасих" схемата - прилагам файл.
п. п. А обясняващият е бивш потребител на форума, изгонен заради неясни обяснения в стил "хайку". Имаше и едни теми за промишлени лазери. Не знам защо го изгониха, той не пишеше много често като някои други.
Tanas:
--- Цитат на: Иван Димов в Април 29, 2019, 01:45:17 pm --- А обясняващият е бивш потребител на форума, изгонен заради неясни обяснения ...
--- Край на цитат ---
Антон го изгониха защото е работещ човек, а такива като него имат самочувствие което дразни голяма част от населението и най-вече управниците. ;D
Иван Димов:
:) Раздразнението е по-скоро поради невъзможността да разберат "какво е искал да каже автора". :)
Tanas:
Експресионизъм ;D
Димов, внимавай какви схеми, мнения и симулатори пускаш щото и на теб лесно могат да ти намерят "колая" ;)
По темата: Мисля, че колегата правилно се е ориентирал към мет. детекторите, но малко подвеждащо хванал друга посока която ще го изведе пак там, но по трудния начин.
Няма според мен "нулиране" на приемната, напротив, тя винаги е под "обстрел" защото атомите трябва да ускорят около орбитите.
Бих препоръчал да захване сигнал от токовия генератор, прекаран през ЧМ или фазово да го измести и чак тогава да "чукне" с ВН импулс.
Акула същото това прави, но дели честотите и удря в подходящия момент, но така пада пауъра и светят само диоди които са в ОВ. и т.н. и т.н.
Темата е дълга и със два поста не става, ако има хубави хора да почнат да бачкат, мисля ще стане работата... ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия