Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място
lz1jer:
За откриването на позитрона са дали Нобелова награда на човека. Използвал е кондензационна камера, в която могат да се наблюдават само частици с електрически товар. В това видео може би има някой друг позитрон, наред с мюоните и някоя друга алфа от разпада на Радона https://www.youtube.com/watch?v=uMDs6wpBiGQ Електроните и позитроните спадат към бета частиците.
Ковърдейл:
Локо, топлиш ли се с устройството, енергото откачи ли го?
mi68:
Здравейте
Единство и борба на противоположностите е правилно, без потенциална разлика няма движение и енергия.
На линейно ниво електрон-позитронна двойка анихилират, но ако се въртят?
Ако се погледне тръбата на Ринг (вортекс тръби) се вижда как въздуха се разделя на топъл и студен, на катод и анод или електрон-позитронна двойка.
Всички закони са същите само се ползва въртенето съответно центробежни сили за метерията и центростремителни сили за антиматерията.
Прегледайте схемите и посочете къде става въртенето и разделянето от по-висок порядък на енергията при Капанадзе? Линейното механично разделяне е традиционно и сме гледали този филм.
mito_kupona:
Някой може ли да изреди всички субатомни частици протони, електрони, позитрони, кварки и не знам, какви си още. Ами те всяка година измислят още и още по-малки, които казват че не могат да измерят по никакъв начин, но са ги регистрирали видите ли, за да оправдаят невежеството си. Електрона е измислен в една от лабораториите на Едисон, ако не се лъжа, подчертавам, ИЗМИСЛЕН. Къде ги видяхте тези частици, покажете снимки та и аз да ги видя и да повярвам. Пълна мъгла, още не знаят, какво е ток, но са регистрирали хиляда частици и под частици и не знам, какво си, са доказали.
Единственото определение за ток, не електрически, а магнитен ток, според мен е това на Ед Лидскалнин. Този магнитен ток се движи не вътре в проводника, а около него във вид на спирала и то в двете посоки едновременно.
Тока не е движение на измислените електрони, според Биърден, тези електрони за един час се преместват само 10 сантиметра в проводника, като през цялото време обменят енергия с положителни заряди и вибрират. Ама, как той ги е видял ми е много чудно.
Докато „ОФИЦИАЛНАТА НАУКА “ продължава да отрича съществуването на океана от енергия наречен етер, ефир, вакум, ще си остане невежа.
Лидскалнин го казва и доказва, с елементарни опити, много ясно положителни микромагнити, отрицателни микромагнити и неутрална частица.
Аз няма да се наемам да фантазирам на тема субатомни частици, защото аз също съм невеж, а това, което изложих по-горе, са само факти.
dymelsoft:
--- Цитат ---Аз няма да се наемам да фантазирам на тема субатомни частици, защото аз също съм невеж, а това, което изложих по-горе, са само факти.
--- Край на цитат ---
Това което си изложил по-горе не са факти, а твои интерпретации които за теб са факти, за други не са.
Тъй като за теб атомния модел е "измислен" и в частност електрона е пълна глупост (също измислен), искам да ми обясниш работата на един чип /процесор да речем/. Наясно ли си с производствения процес на един процесор и говори ли ти нещо 25nm технология, вече има 16nm. И сега в този чип ми покажи къде точно се намират тези малки магнити на Лидскалнин. И най-вече като отхвърляш нещо което е изградено на познатите принципи и модели, ако същите са тотално сгрешени това пък нещо, защо работи. След това ще те попитам и как точно работи електронния микроскоп и що го наричат пък точно електронен..... т.н. Относно съществуването на "етера" то същия е логичен спрямо идеята за празното пространство. Друг е въпросът в това, че му се приписват уникални възможности и неописуеми свойства и видиш ли поради сгрешените физични модели и "наложени" от тъпите учени физични закони, някак си не можем да се възползваме от гореизброените му качества.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия