Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място
tod:
Здравей mito_kupona! Браво! При тебе няма отказ! Дълбаеш до дупка! Имам една молба, можеш ли да публикуваш видео по схемата на ММС, ще е много интересно! Ако долната схема е твоя, то от сега се вижда че е модификация, не е точно по неговите инструкции!
Velektra:
Има една знаменита картина на Илья Ефимович Репин - "Бурлаки на Волге"
madsatbg:
--- Цитат на: Velektra в Октомври 09, 2013, 06:37:10 pm ---... покаже видео на Капанадзе в което камерата показва какво има вътре в тръбата...
Аз, което съм гледал досега е все добре уплътнена и затворена тръба.
--- Край на цитат ---
В "Капанадзе 2004" се вижда "добре" какво има вътре в тръбата.
x_name41:
на руския форум се появи още едно видео по темата. Всъщност добре би било да припомним една стара демонстрация в същия дух :) , поздрави
mi68:
Здравейте,
От многото видео и дълги обяснения не е ясен принципа. Очертават се два принципа:
- Първи, ползване на кондензатор. СЕ от тока на разместване е линеен и увеличения заряд в кондензатора.
- Втори, ползване на две или повече бобини. Работи се във времевата област и честотата се повишава. СЕ идва от кръговото движени на тока на разместването т.е. от самоиндукцията. Схеми за управление и пускане на транзистори и искрища са елементарни.
Във връзка с това наблюдавам тотално смесване на необработени принципи. Колегата който представя схема да даде личен коментар към принципа на действие.
Еднопроводно и безпроводно придаване на енергия е скаларно електромагнитно поле.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия