Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място
Velektra:
Bat_Vanko, благодаря за отговора!
X_name41, забелязал съм, че ти така обръщаш нещата, че изкарваш все другия виновен.
Виж какво написах след твоето съобщение, че е репликирано устройството на Капанадзе:
--- Цитат на: Velektra в Септември 29, 2013, 02:40:17 pm ---Интересно, как се твърди, че е репликирано едно устройство без автора (в случая Капанадзе) на това устройство да е дал подробна и ВЯРНА информация как да се направи.
Мисля, че Капанадзе не е давал подробна информация как да се направи неговото устройство.
Така, че показаното устройство може да е уникално (не казвам, че не работи!) и автора да показва уникална измислена от него схема на свързване, която да се различава от тази на Капанадзе.
--- Край на цитат ---
Това е същото както попитах за патента!
Ти от какво се засегна лично?!?!?!
Четеш ли последното ми изречение:
"Така, че показаното устройство може да е уникално (не казвам, че не работи!) и автора да показва уникална измислена от него схема на свързване, която да се различава от тази на Капанадзе."
Кого съм искал да очерня?
П.П. Майсторе, извинявай, че ти пиша тук, но и другите от форума да прочетат. Погледни в същия този руски форум как пишат, как се съмняват, как оспорват дори някои се присмиват. Един извика: Ураааяяяяя!!!
Тука някои като x_name41 се държат като ощипани девойки. Мен вече ме е страх например да попитам това, защо е така, онова дали е правилно, защото веднага се започва: ти се заяждаш, ти си черноглед, ти не разбираш от бифилярки и т.н.
Така ли ще я караме!?!
Утре x_name като напише, че е репликирана Тестатика и аз да извикам: "Урааяяя!"
И след това да се напише, че трябват само няколко кондензатора да се добавят, един-два магнита и един диск и след няколко други проблема и ще тръгне.
...
Споко, Velektra! "Ощипаната булка" си е ощипана булка!!! - проблемът си е неин. Не се връзвай на празни приказки от свръхчувствителни индивиди. Пиши което съвестта ти диктува - другото е вятър и мъгла!
Модератор
Радико:
Пътували в Шотландия в един влак трима човека:
Математик, физик, и астроном. на пейзажа през прозореца се появила полянка с една пасяща на нея черна овца. Астрономът възкликнал:
- Я виж ти. Излиза, че в Шотландия овцете са черни. Физикът възразил:
- Не колега, някои от овцете в Шотландия са черни, математика:
- Ооо колеги Ние тук виждаме, че в Шотландия има поне една полянка където пасе поне една овца която е черна поне от едната си страна.
x_name41
Държиш се като обиден астроном. Правилното твърдение от твоя страна щеше да е:
- Руснак твърди, че е репликирал Капанадзе, така сега излиза,че ти си го направил. Няма да е зле да си избереш някой друг персонаж от вица за да не ставаш за смях в бъдеще когато се окаже, че и това е поредната партенка.
А ще се окаже.
mi68:
Здравейте,
Предлагам да се изследва ток на разместване, скаларно електромагнитно поле от колкото две страници заяждане и малко вицове.
С разбирането на законите успеха ще е налице, но трябва практика, т.е. прости опити на ниво архитекти.
Аз съм доволен от схемите дадени от x_name41.
Иван Димов:
Аз също мисля, че може без бифилярки и без искрене. Даже имам някои обнадеждаващи опити - използвам само два кондензатора, бобина, трансформатор и моя Ту-Ту генератор (мисля че е нещо като тъй-наречените "push-pull", но не съм сигурен и моля ако някой има схема на такъв - да я публикува тук).
mi68:
Здравей колега Димов,
Ако си гледал един клип от форума, ще видиш в безиндуктивна бифилярка прескача изскра между нея и земя. Бифилярката е униполярен капацитет. Имаме комбинация от ток на разместване и ток на проводимост. Правих опити с резонансно свързване на бифилярка, открих надлъжни вълни, констатирах с надлъжна ФА. Тези надлъжни вълни имат страхотен терапевтичен ефект и ги ползвам за лечение. Реших да увелича мощността, но се получи имплозия. След анализа на изгорената апаратура стигнах до извода, че се бърка сериозно с материала. Явно има сили, които са обратни на центробежните сили, за да се проявят трябва еластична или електромагнитна слаба връзка. Примерно ако завъртиш метален диск нищо, но ако завъртиш гумен виждаш уголемяването му. Подобно имаме в слънчевата система, вътрешните планети си въртят по-бързо, ако беше твърдо външните планети ще се въртят по-бързо.
Във връзка с това бобината трябва да е в центъра, досега ми е в периферията. Имаме честотно преобразуване и самоиндукцията ще свърши работа.
Ако се ползва капацитет логически излиза, трябва да е отвън, така да ползва тока на разместването и да го преобразува в ток на проводимост.
Така става с бобини в средата или капацитет в края (кожух), обратното разположение е кофти.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия