Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Други ДВГ и топлинни машини
Преоборудване на дизелов ДВГ във водородно-въздушен
Tonchev:
Няма никакви други официални подобни проекти по мои патенти, защото моите патенти (2008/2009) не съм ги лицензирал на никого. Ако видите евентуално проекти по мои патенти, сега, бъдете сигурни, че са откраднати от моите патенти. На долния линк може да видите официалните публикации на част от моите патенти, които са съгласно световните стандарти за разкриване на информация
http://v3.espacenet.com/searchResults?locale=en_EP&IN=Georgi+Tonchev&ST=advanced&compact=false&DB=EPODOC&submitted=true
същият линк е посочен и на страницата http://tonchev.org/hcarbg.html , която съм дал в предишните ми постове.
mzk:
Здравейте г-н Тончев,
Имате преустановен достъп за публикуване на нови съобщения за три дни, тъй като тук е технически форум.
Вече разбрахме колко хубави проекти имате, какви патенти и т.н.
От тук нататък Ви моля, ако нямате желание да започнете или да подкрепите свободно разработван проект, да преустановите публикациите.
Orenda:
emm Преди време работих по проект за монтиране на 4 ел. двигателя на колелата по системата на Бедини.
Какви бяха резултатите?
emm:
Експериментите пропаднаха поради финансови причини.На всяко колело трябваше да се поставят по 2 бр. магнити по 40 кг. за 15лв. всеки. А отделно и бобини. ???
emm:
Здравейте колеги, след като наблюдавах как работи водородната ми пушка осъзнах, че ННО газа като гориво за ДВГ трябва да има други работни цикли. Пушката ми създава огромен взрив с малко ННО газ, но след него идва имплозията. Започвам на ново работа по ДВГ на водород. Конвенционалният 4-ри тактов ДВГ има ниско КПД защото един работещ цилиндър дърпа 3-ри които почиват или се подготвят за работа което е супер безмислено?? ???
За това ще преработя 4-тактов 4-цилиндров мотор в 2-тактов 2-цилиндров ДВГ. За да се получи това трябва да се изхвърлят 2-ве бутала..... и колелото на разпределителният вал да е със същата големина като на коляновият вал. При този режим, в единият такт имаме всмукване и работа в експлозия, а в другият имаме работа в имплозия и издухване. Тези две бутала които ще останат, имат същата кубатура на ДВГ-то но в двутактов режим на работа. Щеше да еперфектно да се изработи разпределителен вал НО на нормална цена, така , че да работят всичките цилиндри НО два по два, тогава от същият мотор щяхме да имаме двойно по голяна кубатура. ;D
Проблема при използването на същият разпределителен вал, може би няма да е с точното газо разпределение котео ми трябва, но трябва да опитам с минимални средства да докажа своята теория. Ако имам ДВГ с два разпределителни вала, работата е по друга защото ще мога да контрулирам всеки клапан, кога да се отвори и кога да се затвори. http://www.youtube.com/watch?v=ndpk3qAJS-8&feature=related
А най-добре ще буде използването на електромагнитни клапани, но за сега обмислям варианта.
Това е за сега от мен, скоро ще пусна клип на водородната пушка. Успех ;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия