Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Други ДВГ и топлинни машини
Преоборудване на дизелов ДВГ във водородно-въздушен
emm:
Ееееееее дойде време за палене. ;D ;D ;D ;D
Зпалих скапаният дизел първо на бензин, сега събирам водородна клетка.
АКО на някои му трябват гумени уплътнения 13см на 13см 2мм това е устатък от мойте уплътнения..
Имам малък проблем с работата му, ноооооо ще го сритам по стартера.
Трябва да се преработи карбуратора. Няма никакви обороти, ниски и високи.Пали и гасне, пробите ги направих с бензин 95.
Днеска направих проби с 98 и резултата е направо отчайващ. Предишните опити с 95 мотора го запалих без охладителна система и затова не оставих мотора да работи повече от 10 сек.
Днеска се опитах да го запаля с 98 и много кофти, даже не можа да работи и две сек. без стартер. Предполагам че като го пусна на водород работата ще е по добре...
Ами успех на всички, дано и мен ме огрее... ;D
ppankov:
--- Цитат на: emm в Ноември 23, 2009, 10:40:47 pm ---Ееееееее дойде време за палене. ;D ;D ;D ;D
Зпалих скапаният дизел първо на бензин, сега събирам водородна клетка.
АКО на някои му трябват гумени уплътнения 13см на 13см 2мм това е устатък от мойте уплътнения..
Имам малък проблем с работата му, ноооооо ще го сритам по стартера.
Трябва да се преработи карбуратора. Няма никакви обороти, ниски и високи.Пали и гасне, пробите ги направих с бензин 95.
Днеска направих проби с 98 и резултата е направо отчайващ. Предишните опити с 95 мотора го запалих без охладителна система и затова не оставих мотора да работи повече от 10 сек.
Днеска се опитах да го запаля с 98 и много кофти, даже не можа да работи и две сек. без стартер. Предполагам че като го пусна на водород работата ще е по добре...
Ами успех на всички, дано и мен ме огрее... ;D
--- Край на цитат ---
Бравос :)
Хайде сега да ни споделиш какъв е двигателя, със какъв работен обем и т.н.
Дотука става ясно, че е бензинов, щом има карбуратор и го припалваш на бензин ;D
Не за друго, а защото темата е "Преоборудване на дизелов ДВГ във водородно-въздушен"
и да няма объркване за такива като мен, дето приемат нещата буквално ;D
Поздрави и успех
gaco:
emm, извинявам се предварително за това че излизам извън темата. Спомена че си преработил два дизелови двигателя на работа с дизел и пропан-бутан.
Този тип доработка доста ме вълнува и събирам информация за това. Знам че има готови инсталации, които се продават (made in USA) но предпочитам гаражната сглобка - по интересно е и значително по евтино ;-)
Такава система би могла да осигури и подаване на оксиводород от електролитна клетка.
Би ли споделил подробности - как си решил проблема с празния ход, използвал ли си изпарител и какви са резултатите за автомобилите - динамика и икономия.
Смятам че една нова тема по въпроса ще бъде интересна на аудиторията тук.
Благодаря предварително.
emm:
Колеги колата е Рено 11 1,6Д.
На мястото на подгревателните свещи съм навил свещи от мотор, като главата е обработена да уплътни дифтунгата. На мястото на дюзите има епроветки които ги изпразвам по малко така че да се увеличи горивната камера. На мястото на вакум помпата съм сложил делко. Нафтовата помпа съм я махнал и съм сложил по къс анг.ремък. Идеята за този мотор беше друга но се оказа доста скъпо да се направи разпределителен вал по поръчка. (виж диаграмите по-нагоре)
Сега остава да направя водородната клетка която ще се захранва от алтернатора на 220в с трифазен трансформатор (феритен) за да отговаря на честотата на всички обороти.
За дизелите на газ,няма проблем ако не е нов модел. Да използвам газов изпарител за смесване на двете горива. Паразният ход се поема от нафтовата помпа .
;D
ppankov:
--- Цитат на: emm в Ноември 23, 2009, 11:51:06 pm --- На мястото на дюзите има епроветки които ги изпразвам по малко така че да се увеличи горивната камера.
--- Край на цитат ---
Днес успя ли да тестваш двигателя?
С епруветките не се ли губи част от компресията?
Просто си питам :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия