Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Карашик и калабалък
VITAN:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 15, 2025, 09:14:28 pm ---Нека американски специалист да ви каже, какво ще се случи при присвояването на 300 милрд чужди пари на Русия, не да го чувате от някакви "комунисти".
--- Край на цитат ---
Едва ли ще ги вземат!
Хората на Тръмп тия дни обясниха на евро-геювити, че ако краднат, ще краднат неговите пари!
Които е договорил с Путин как ще се харчат...
М'а к'во разбираме ние, не сме завършили зидаро-мазаческият институт :-X
Радико:
Ако някой изпитва затруднения да си узакони изкараните по неведоми пътища левчета, решавам проблемите курса е 4 към едно.
EDM electronics:
Ако някой го сърби от евроатлантическа краста, ще му реша проблема, ще го начеша тъй хубаво, че ще го прежуля :), курса - цената е според зависи, може и безплатно, може в краен случай и в левро. ;)
Ще му изпиша рецепта за антистрес - участник в гей-парад на първа линия до трибуната. :)
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 15, 2025, 08:06:37 pm --- Държал съм над 100 изпита при професори и комисии от такива, винаги съм си имал приказката с тях и са ме уважавали за позицията ми ей по тия въпроси дето тука дискутераме.
Никак не е случайна полемиката ми с теб, нищо не става без волята на Господ - всичко е от него Исус Христос. Приеми, че за съм просто един негов инструмент.
Цяла Източна Европа ще са окаже в сферата на влияние на СССР2.
Аз съм от бъдещото управление на страната. ;) - подмазвай се.... ;)
Дистанцирай се от пловдивския потомствен фъшиС, той е най-скиртата лимонка та Сорос у форума - крадец на винкели. :)
За него прошка няма да има....
--- Край на цитат ---
Майкуууу! Що не казвате бре? За малко да пропусна собственият си апокалипсис! Начи ще има коалиция с кокорчо за бъдещото управление! Даже и господ се влключил! Ма няма начин, 100 изпита и 2 магистратури, е такъв ще си изберем за управляващ! То и професорите вместо да му четат лекции от него вземали акъл! Горките! И ся ко? Винкели, фашисти, оловни обувки, горелки, приключваш като вземеш властта! Въпрос към сливенската психиатрия, що ги пускате по коледа тия?
EDM electronics:
На Кокора знаеш ли защо му викат така:
Увредил го е мноооооого голям, като му е влязал до тапа ;), колкото на самуиловското магаре. :)
Дзъркелите му изскочили на тоя. И ти за него ще гласуваш? :D
Чухте ли колеги, Михаил Кузвмов си е харесал партия пълна с педали? :D
Ваща верица соросляци загубени...
Ще се обадя в помощното училище в Пловдив за бавно загряващи, да анулират дипломата на Кузмов - тоя не може две изречения смислово да върже, изразява се като мангал от Столипиново.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия