Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Карашик и калабалък
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Декември 15, 2025, 07:04:25 pm ---....... Хаука ? :)
--- Край на цитат ---
Уот ис дис?????
Хас кар му кар..... ;) менгянино.... :D
Слушай сега, Горелчо,
не е лесна моята, де ти разправям тия неща, дато баща ти ги е набивал в твърдата глава, а ти си се правил на по-голям професор от професора. Държал съм над 100 изпита при професори и комисии от такива, винаги съм си имал приказката с тях и са ме уважавали за позицията ми ей по тия въпроси дето тука дискутераме.
Никак не е случайна полемиката ми с теб, нищо не става без волята на Господ - всичко е от него Исус Христос. Приеми, че за съм просто един негов инструмент.
Баща ти се радва, че аз съм неговия заместник сега, защото ти винаги ще си останеш неговия син, колкото и да си калпав, колкото и да си некачествен. :)
Въпреки, че си изневерил на семейната традиция и си преминал на отсрещния бряг по идеология, все пак аз те уважавам, защото родителите ти са били преподаватели - респект, и си сукал от червени петолъчки, преди да си се озъбил на баща си. Осъзнай се. Идват времена ще ти трябва партийния билет и трудовата книжка от ДС, сигулен съм, че не си ги изхвърлил или запалил пред Народното събрание :). Обещавам ти, ще помогна утрешния ден, да те реабилитираме.
Цяла Източна Европа ще са окаже в сферата на влияние на СССР2.
Аз съм от бъдещото управление на страната. ;) - подмазвай се.... ;)
Дистанцирай се от пловдивския потомствен фъшиС, той е най-скиртата лимонка та Сорос у форума - крадец на винкели. :)
За него прошка няма да има....
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 15, 2025, 08:06:37 pm ---Аз съм от бъдещото управление на страната. ;) - подмазвай се.... ;)
--- Край на цитат ---
Ей, патладжан... теб поради некадърност та уволниха от управлението на един форум... тръгнал държавата да управлява...
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 15, 2025, 08:06:37 pm ---Цяла Източна Европа ще са окаже в сферата на влияние на СССР2.
--- Край на цитат ---
Първо да извади подводницата от дъното на пристанището в Новоросийск тоя СССР2, после да гледа към Източна Европа... :)
А,да... и да си прибере продъненото корито от Бургаския залив, че не е ясно кога ще потъне :)
EDM electronics:
Джон Миршаймер
Нека американец да ви го каже.
Не са всички американци са пропагандни идиоти. Има и много обективни и нормални люде.
Чуйте го от него:
https://www.youtube.com/v/LGPwAPZts0o
VITAN:
Алтернативно надарения?:
- Кефехте ли се на ударите по Руските енергийни обекти?
- А Устайна остана ли без ток и енергетика? Самите си признаха: още 2-3 удара и сме окончателно out of range!
- Нещо гръмнало kid. Ако това беше подводница със всичките си оръжия, щеше да отнесе цялата бухта!
- И понеже опряхте до пиратството, то черноморските области ще ви ги вземат.
- На всяка ваша гайка с обратна резба получавате огромен прав болт!
- Упс, имате пари само до пролетта. Конфискувате активи? Краднатото няма да отиде в Усрайна... То ще отиде за еУропското ВКП, което ще ви излезе златно! Даже мога да ти докажа защо, но не си правя гаргара с здравия разум.
EDM electronics:
Нека американски специалист да ви каже, какво ще се случи при присвояването на 300 милрд чужди пари на Русия, не да го чувате от някакви "комунисти".
Нали си ме знаете - аз обичам американските източници, черпя от източниците на врага.
https://www.youtube.com/v/Tz6GjftHdpo
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия