Автор Тема: Космос / Авиация  (Прочетена 6063 пъти)

Неактивен h2motor

• Стабилен
  • Публикации: 890
Re: Космос / Авиация
« Отговор #105 -: Вчера в 09:09:06 pm »
Ksurnev, щом имаш такава фиксация да ядосваш гейците ок. Мен ме притеснява, че са Титаник. Знаеш ли че Фед им дадоха оромна сума долари 2008 - ма да си обезпечат леврото, те сега нямат суверенното право да си емитират пари понеже са в доларов борд. Писаха за това между другото мина като новина. А Фед са инвестирали меко казано в Китай, направо са наринали луди пари там. Нищо лошо по отношение на китайчетата, но имаше един случай - майстор лепил плочите в санитарните възли на един хотел на морето. Дали му чертеж и той бил елементарно грешен, над тоалетната чиния поставена мивката. Майстора всички санитарни възли ги направил така, и хубаво качественно, плочите по конец като от завод залепени еднакво. Като виждат проблема му казват ! - Добре де, ти като направи първата не видя ли че не може да се ползва ? Човека казал - Аз откъде да знам, от село съм и вътшна тоалетна имаме, никога не съм ползвал. Та и китайската индустрия за евтини стоки е така, правят ги работници които никога не са ползвали тези стоки, не знаят това нещо за какво е..като се казва. Фед са инвестирали в това нещо, много умни. Левродолара в учебниците по история ще влезе като любопитни случки и факти. Също като украинското климатично оръжие - ще те стрелям с него, дай парите..но пък хванали да стрелят някакъв дето пари няма, той има само дългове.
 Преди години беше пътувах с междуградски автобус и на предната седалка една баба и едно младо момче - студент. Тогава точно говореха по новините - как ще приемем еврото. И момчето се изказа че това ще е голям успех, а бабата - Виж бабе, аз съм на 85 години и да ти кажа щом и ние влезем ще се разтури - гаранция. Тази баба имаше огромни тумори по тялото, понеже ми направи впечатление и я попитах какво е. Знаеше жената - тумори, цялата съм така, докторите ги изследваха - злокачественни растат, преди 20 години. Тя обаче ги церяла, като дойде пролет и има зеленчуци, минава само на тях и понеже гладуват тялото ги изяжда и се стопяват. Докторите ли ти казаха ? - Не ! От малка съм така, като усетя че ми има нещо и ми идва наум как да го церя и се получава. Силна интуиция. Последна грижа да ти е да дразниш гейропците. Бабата каза - Приемем ли го ние вижда му се края.

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 4 590
  • Vae victis !
« Отговор #106 -: Вчера в 09:19:23 pm »
И що да слушаме бабата.

Аз тъдява отдавна разправям, че кога е далавера ще ни държат далече.
Кога да СЕ ПЛАЩА МАСРАФА - ще ни вкарат и ние да плащаме.!.

Неактивен h2motor

• Стабилен
« Отговор #107 -: Вчера в 11:51:54 pm »
С какво ще плащаш, парите са една и съща сума - количество което се върти и циркулира ? Само се забавя скоростта с която циркулират и нищо не можеш да плащаш. Те са го измислили отдавна, нищо няма да ни вземат, защото погрома е програмиран. Сега трябва да стане толкова евтино, че да изкупят..

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
« Отговор #108 -: Днес в 12:18:58 am »
С какво ще плащаш..

С все по-мизерната покупателна способност на пенсията ти...

Неактивен h2motor

• Стабилен
« Отговор #109 -: Днес в 08:45:00 am »
С все по-мизерната покупателна способност на пенсията ти...
  Не става, някой трябва да ги купува тези неща, иначе инвестициите им как ще се възвърнат. В крайна сметка пак същото, от тези глупости нищо не зависи, нещата зависят от производителността а тя се повишава. Те затова се държат като диваци, знаят че икономиката като я оставят намира се поправя сама. Нищо не са направили за нейното развитие и напредък до сега, освен да и подлагат крак.
 Много искат да има бедни хора от злоба.

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
« Отговор #110 -: Днес в 08:28:32 pm »
Пуснете си го на руски, ако искате.

<a href="https://www.youtube.com/v/Omx54FLykBY" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/Omx54FLykBY</a>

What surprised Russia at the 2025 Dubai Airshow?