Ksurnev, щом имаш такава фиксация да ядосваш гейците ок. Мен ме притеснява, че са Титаник. Знаеш ли че Фед им дадоха оромна сума долари 2008 - ма да си обезпечат леврото, те сега нямат суверенното право да си емитират пари понеже са в доларов борд. Писаха за това между другото мина като новина. А Фед са инвестирали меко казано в Китай, направо са наринали луди пари там. Нищо лошо по отношение на китайчетата, но имаше един случай - майстор лепил плочите в санитарните възли на един хотел на морето. Дали му чертеж и той бил елементарно грешен, над тоалетната чиния поставена мивката. Майстора всички санитарни възли ги направил така, и хубаво качественно, плочите по конец като от завод залепени еднакво. Като виждат проблема му казват ! - Добре де, ти като направи първата не видя ли че не може да се ползва ? Човека казал - Аз откъде да знам, от село съм и вътшна тоалетна имаме, никога не съм ползвал. Та и китайската индустрия за евтини стоки е така, правят ги работници които никога не са ползвали тези стоки, не знаят това нещо за какво е..като се казва. Фед са инвестирали в това нещо, много умни. Левродолара в учебниците по история ще влезе като любопитни случки и факти. Също като украинското климатично оръжие - ще те стрелям с него, дай парите..но пък хванали да стрелят някакъв дето пари няма, той има само дългове.
Преди години беше пътувах с междуградски автобус и на предната седалка една баба и едно младо момче - студент. Тогава точно говореха по новините - как ще приемем еврото. И момчето се изказа че това ще е голям успех, а бабата - Виж бабе, аз съм на 85 години и да ти кажа щом и ние влезем ще се разтури - гаранция. Тази баба имаше огромни тумори по тялото, понеже ми направи впечатление и я попитах какво е. Знаеше жената - тумори, цялата съм така, докторите ги изследваха - злокачественни растат, преди 20 години. Тя обаче ги церяла, като дойде пролет и има зеленчуци, минава само на тях и понеже гладуват тялото ги изяжда и се стопяват. Докторите ли ти казаха ? - Не ! От малка съм така, като усетя че ми има нещо и ми идва наум как да го церя и се получава. Силна интуиция. Последна грижа да ти е да дразниш гейропците. Бабата каза - Приемем ли го ние вижда му се края.