Начало > Новини от света на технологиите
Космос / Авиация
juliang:
Украински пилоти разказват за ежедневната си работа с френските самолети Мираж:
https://www.youtube.com/v/oB2WSK7crbk
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Ноември 27, 2025, 08:39:01 pm ---Украински пилоти разказват за ежедневната си работа с френските самолети Мираж:
--- Край на цитат ---
Гора родила мышь.
Затова и летят ниско-ниско и дълбоко в тила.
Що шубето е голям страх 8)
P.s. Украйна => пенсия 50$, заплата 200$.
Или рапорт даден (5,5 милиарда $), рапорт приет... сиреч заплата 337 лева заплата.
Ама много е. Ток не продават, бензин много-много няма, големите коли ги реквизират.
Комунизма си отива, спете спокойно деца...
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Ноември 27, 2025, 08:39:01 pm ---Украински пилоти разказват за ежедневната си работа с френските самолети Мираж:
--- Край на цитат ---
Белия,
нещо ми се виждаш дезориентиран кът шугава уфца. :)
Скиваш ли ко става в София? ;)
Усещаш ли уйнда оф да чейндж?
Ще има шутове и тукати, трябва бесене да има.
Чуваш ли ехото по софийските улици: Койт не скача е евро педал! :) - а преди, койт не скачал бил комунист - хахахаха .....хахахааа...тъпунгери с тъпунгери... ;D, койт не скачал бил комунист.... :D, помните ли го това?
Аз казах ли ти, че идват лоши времена за такива като тебе - моите опоненти във форума.
Нали бяхте много курнас, на цели талази ми скачахте, още тогава си казах - тия не знаят с кой се захващат да воюват, сакъза им ще стрича. :)
Изгубихте се нещо соросляци, кът на стара баба мензиса. :D
Капиталисти били - какъв капиталист си бе будисте, ти си шут.... :)
Скоро ще подвивате бая опашки след драматичните развръзки в Украйна, а западът го очаква фалит, а вас ГЛАД - ВАЩА ВЕРИЦА СОРОСЛЯЦИ.
Само глада ще ви оправи....неблагодарници.
Чакайте сега да влезете в клуба на богатите......тъпунгери....
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 27, 2025, 09:44:41 pm ---
Скиваш ли ко става в София? ;)
Ще има шутове и тукати, трябва бесене да има.
Аз казах ли ти, че идват лоши времена за такива като тебе - моите опоненти във форума.
Нали бяхте много курнас, на цели талази ми скачахте, още тогава си казах - тия не знаят с кой се захващат да воюват, сакъза им ще стрича. :)
Изгубихте се нещо соросляци, кът на стара баба мензиса. :D
Капиталисти били - какъв капиталист си бе будисте, ти си шут.... :)
Скоро ще подвивате бая опашки след драматичните развръзки в Украйна, а западът го очаква фалит, а вас ГЛАД - ВАЩА ВЕРИЦА СОРОСЛЯЦИ.
Само глада ще ви оправи....неблагодарници.
Чакайте сега да влезете в клуба на богатите......тъпунгери....
--- Край на цитат ---
Изобщо не си на ясно какво става в София! А нещо става ли в Сливен? Къде е полковник Марков? Нали го харесваше? С кой ще правиш гражданска война, с МЕЧ или с К. копейкин, или с Ивелин? Нали си му финансов спонсор?
Цяла тема затри тотално Димела за твоите изцепки. Нациският поздрав забрави, или вече не смееш?
juliang:
Бях споменал преди време, че ракета с ядрен двигател не е добра идея. Ето защо не е добра идея:
https://www.facebook.com/share/r/17AkS8PHty/
Тая не е била с ядрен двигател, но на всеки е ясно че е само въпрос на време...
Властите уверяват населението, че няма опасност за здравето и че всичко е под контрол, но този виолетов отенък говори че горивото (по-точно окислителя за горивото) най-вероятно е било на основата на азотен тетраоксид, който не е сред най-здравословните химични съединения ...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия