Начало > Новини от света на технологиите
Космос / Авиация
Михаил Кузмов:
Какво да видиш ти? Днес гледам по TVто, "нарисувани" 8 Fърчила! Били вече доставени! И така "нарисувани" изглеждат бая новички!
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Декември 18, 2025, 12:06:03 pm ---Представяш ли си какво свевтло бъдеще очаква Украйна след края на войната? :)
--- Край на цитат ---
Да, каквото е било преди войната: Кражби & Разпродажби.
И беж лиске да бягаме...
Ups, имам познат с жена украинка. Мисля неговата мисъл беше: психо-болна или нещо подобно.
--- Цитат на: juliang в Декември 18, 2025, 12:06:03 pm ---Странно защо не споменаваш предната война, в която Щатите бяха на страната на СССР. Открито, на фронта - с войници в окопите. И не само те - там бяха Англия, Франция, Китай... И всички те бяха срещу една сравнително скромна коалиция състояща се от Германия, Япония, Италия... а, да... и България.
--- Край на цитат ---
1. Когато си глупав, то е завинаги.
2. Но когато лукавиш и си глупав - лекува се само с търнокопово масло...
3. Аргументация и обяснение - само при писмена молба.
VITAN:
2026 трябваше да сме на Марс.
Ама аре, Мъск е от честните частници.
А държавата?
Доналд Тръм подписа! USA 2028-ма са на Луната!
Ура другарЕе!
https://rutube.ru/video/a7fe8678b07c53c78c852991d3924b17/
США снова летят на Луну. Уже 60 лет подряд
h2motor:
juliang, когато пренасят архивите от Германия в СССР, на Сталин му става ясно че САЩ не са били на страната на СССР. Снабдявали са и двете страни и са им измъквали колкото могат повече пари. За Пърл Харбър се опитват да пробутат версията, че са го предизвикали умишлено САЩ, за да влязат във войната, но това е лъжа. Били са толкова нагли и прости, че наистина японците им виждат сметката на флота за отрицателно време. В германските документи са били написани същите неща за качеството на боклуците които американците им продават за луди пари, същите боклуци продават на СССР.
VITAN:
Интересни работи се разправят по-долу:
https://www.youtube.com/v/ehqemx6L8EY
Russia has defined the design of the first lunar nuclear power plant. Here's what it looks like
P.s. Защо винаги заради бълхите горим целият юрган?
Бан и толкоз!
М'а аз съм бил тоя за бан?
Нито ще ми е за пръв път, нито ми пука...
Другото е.... (ай ще икономисам клавиши).
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия