Начало > Новини от света на технологиите
AI / ИИ
h2motor:
VITAN, този китайския е много комерсиален, като му казах че съм си купил устройството за 4 пъти по малко пари от Алиекспрес и веднага ме отсвири, не било оригинално представяш ли си. Просто веднага генерира че този няма да даде пари да се абонира.. Нищо не ми каза, нищо което да върши работа. Устройството си е абсолютно оригинално и работи идеално, не си купувам светещи лентички дето да се чудиш къде да ги сложиш. Много егоистичен китаец, не му пука за другите китайци че и те трябва да изкарат някой лев. Не знам какво те е лъгал, сигурно ти е пробутвал оригинални части, които той знае къде са.. Не ми хареса .
juliang:
Моторчо, обясми ми защо хората плащат за Мерцедес S63 AMG, или за BMW X5M Competition?
S класата предполага костюм, куфарче с документи и персонален шофьор. За чий ти е тази лимузина да има 600 конски сили?
Х5 предполага ходене за риба по път без настилка. За чий ти е километража да свършва на 300 км/ч?
Ти разглеждаш всичко от твоята камбанария. Това не било ефективно, онова харчело много, другото още не му било времето... А хората искат тръпка, искат кайф. И са готови да платят за него. Не ги интересува екологичната категория, разхода на 100 км...
Ако те слушаха теб, всичките щяха да карат Деу Матиз - той ще те докара от точка А до точка Б, нали? :)
Е с'я гледам китайците - изкарали некъв електрокар с 3 000+ конски сили... Пич, това са 3 МЕГАВАТА електроенергия на колелата. С 3 мегавата ще захраниш голямо село или квартал в някой град. А тия тъпанари го натикали в кола... Yangwang U9 Xtreme, 490 км/ч доказана макс. скорост. Кой нормален човек ще седне в кола, която вдига 500 км/ч?
Радико:
юлияне викаш:
Кой нормален човек ще седне в кола дето вдига 500
Ами как беше, в страната на лудите моторчо го имат за луд. ;)
h2motor:
juliang, да платят за построяване на една прогимназия пари утил, пък после да карат това нещо с 600к.с. с 60км.ч. да не се одраска.
juliang:
--- Цитат на: h2motor в Декември 28, 2025, 01:09:14 am ---juliang, да платят за построяване на една прогимназия пари утил, пък после да карат това нещо с 600к.с. с 60км.ч. да не се одраска.
--- Край на цитат ---
И да дадат пари за повишаване на пенсиите. Чак след това да имат право да првят това, де са си наумили... техници недоклатени, лаборатории безмислени... ще харчат те парите си както решат.
А па и другите, де ги купуват тия коли... те как така си позволяват да си харчат парите за такива безмислени неща, вместо да инвестират в построявнето на една свинеферма на село, или да вдигнат 3-4 външни кенефа на площада за съселяните...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия