Алтернативни енергоизточници > Други генератори на електрическа енергия
Може ли електричество да се генерира от въртенето на Земята ?
Радико:
--- Цитат --- Радико, отново ви подсещам че ви попитах за научни статии които вие казахте че така сериозно четете относно "парадокса". Дайте да ги прочетем и ние, все пак в крайна сметка предполагаемо сме във форум в който споделяме познание а не лозунги и нашите лични мнения върпеки че, за съжаление, това го има много
--- Край на цитат ---
Вече ти написах:
--- Цитат --- Не и обаче преди да си вземеш изпита пред мен.
--- Край на цитат ---
epwpixieq-1:
--- Цитат на: Радико в Април 02, 2025, 05:47:33 pm ---Вече ти написах:
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: Радико в Април 01, 2025, 08:46:41 pm ---Ако искаш да има дискусия с мен чакам първо да вземеш поне с тройка изпита за парадокса на Фарадей. До тогава ме мисля да ти отговарям в тази тема. Защото дискутирам само с хора притежаващи поне базова компетентност.
--- Край на цитат ---
За съжаление показвате един стандартен начин да се разваля темата. Съвем учтиво ви попитах (въпреки малко саркастично) да дадете някакви научни публикации откъдето четете, най-малкото да разбера за себе си какво вие разбирате под "парадокс на Фарадей". Вие обръщате темата на лични нападки и виждате ли кои знае повече. Разберете в науката няма кой знае повече, всички грешат пред природата, и който претендира да знае повече без да обяснява логически нещата, или дава източници за сравнение на тези си познания, обикновенно много греши.
Пиремете че сте ми писали двойка на вашия изпит и сега трябва да се явя на поправка. Отново ви подтиквам да дадете тези научни статии които четете за "парадокса на Фарадей" за да можем, както аз така и друи участници от форума, да пончучим нещо което вие така сериозно сте изследвали и разбрали.
Радико:
--- Цитат --- Пиремете че сте ми писали двойка на вашия изпит и сега трябва да се явя на поправка. Отново ви подтиквам да дадете тези научни статии които четете за "парадокса на Фарадей" за да можем, както аз така и друи участници от форума, да пончучим нещо което вие така сериозно сте изследвали и разбрали.
--- Край на цитат ---
Добре ако обаче вие ми дадете документи със същото научно значение и тежест. Изследващи зависимостта на електрическият ток от напрежението и от съпротивлението на проводника по който той протича. За да ви улесня ще ви оставя подсказка, че тази зависимост е позната и като закон на Ом
Радико:
Между другото и извън "изпита по електротехника"
Във клипа от линка на epwpixieq-1 липсва една както той я нарича "динамична конфигурация" каквото и да значи това която би трябвало да бъде отбелязана с номер 5. За въпросната пета конфигурация е писано тук в този форум в друга тема.
epwpixieq-1:
--- Цитат на: Радико в Април 03, 2025, 06:20:38 pm ---Добре ако обаче вие ми дадете документи със същото научно значение и тежест.
--- Край на цитат ---
Радико, явно нещо сериозно не разбирате дискусията. Дадох няколко ликове, dymelsoft човека започна темата с прекрасна статия, която отваря доста сериозна дискусия и която съм сигурен че даже и не сте я прочели, и до сега само пишете колко много знаете и виждате ли другите нищо не разбират. Така че ми кажете, как мога да ви дам препратки към документи със "същото научно значение и тежест" като една статия не сте посочили по темата ( да не говорим за научност и тежест ). Надявам се не си мислите че вашите писания тук са статии ... Помолих ви съвсем учтиво два пъти да посочите някакви източници а вие се увъртате. Явно така сте свикнали да общувате, но за съжаление при мен няма такива смешн смешни доводи не минават. Така че оставете вашите "научно значимите и тежки" източници, явно ги нямате, но се надявам поне колегите, на които им е интересно, да са научили нещо интересно.
Ето ви една снимчица която да ви покаже че не е важно само да се говори а да се споделя в действителност "тежката наука".
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия