Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.
Микроивертор за слънчеви панели
h2motor:
Няма батерия 15 киловатчаса за 4000 лв. , това са пак измами - стари елементи вътре от електромобили, а батерия се комплектува от еднакви елементи, ако се разбягват - капацитета пада, дори са опасни ако е събрана с различни елементи. Трябва да се има предвид че батерията те задължава да я използваш защото има живот определен брой цикли или години, което се изпълни първо.
h2motor:
Всъщност може да не съм прав, гледах за електромобила на Ксяоми днес с батерия 70 киловатчаса в Китай цената на най евтината версия е 21 хиляди евро. Но все пак мисля че съм прав.
Радико:
--- Цитат на: h2motor в Декември 08, 2024, 08:29:20 pm --- Всъщност може да не съм прав, гледах за електромобила на Ксяоми днес с батерия 70 киловатчаса в Китай цената на най евтината версия е 21 хиляди евро. Но все пак мисля че съм прав.
--- Край на цитат ---
Не не си прав защото това не са елементи от електромобили. Чисто нови са и са LiFe Po4 а не са литиево йонни В автомобилите се ползват литиево йонни батерии.
h2motor:
Китайските електромобили масово са с литий желязо Фосфат, тук ти не си прав.
Радико:
Ето ти една такава:
https://m.olx.bg/d/ad/bateriya-15kw-lifepo4-s-5g-palna-garantsiya-CID632-ID9zNdQ.html
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия