Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Евроатлантически ценности, американска "свобода" и "демокрация"

<< < (6/40) > >>

EDM electronics:
Не те ли е срам?
На 58 г. не си успял да събереш пари за един покрив. Ако не е бил баща ти е щяло да те сполети съдбата на демократа - палатка в даун тауна на сититу  :D.

От много демокрация и плюене по Русия не му останали стинки.  ;D

juliang:
И това ми го казва човек, де е сложил газова уредба на Жигулата? :)

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Юни 17, 2024, 12:46:36 pm ---Във всяка държава има хора с определени психични отклонения... но когато тия отклонения са на държавно ниво, тогава нещата стават страшни

--- Край на цитат ---

Не споря, прав си, но русначетата, които са облечени в костюмите на загиналите си деди не са от твоята извратена категория. Русначетата помнят какво са им причинили западняците-колонизатори. те трябва да се възпитават да защитават земята си, жените и държавата от западните алчници. Не се учудвам, че едни евроалкаш преди е бил комсомолски секретар и член на БКП, сега е обрънл палачинката и се прави на западняк.

Твоите западняци наистина са с психични отклонения и затова ще се самозатрият, Путин дори няма да ги докосва.

Михаил Кузмов си мисли, че ей тия долу са ги създали руските комунисти и си пратил децата при тях. Еми не съм му аз виновен. Аз не ги искам тук тези изроди, затова и ще се боря. Той като иска да си взима куфарите и да отива при тях, да учат децата в училищата на педерастия.

Потресен съм от грозотията на западни ценности. Преди дори през ум не ми е минавало, фантазията ми не е имала капацитет, да възприеме такава уродщина, такова падение. Мислите ли, че Господ ще прости подобно нещо? Мислите ли, че Господ ще прости на ония, които го приветстват и защитават - на евроалкаша?

Бог да НЕ ги прости тия - гейовете в ГЕЕНАТА!  :)
Западни уроди - западни ценности:

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Юни 17, 2024, 04:23:25 pm ---... Русначетата помнят какво са им причинили западняците-колонизатори. те трябва да се възпитават да защитават земята си, жените и държавата от западните алчници.

--- Край на цитат ---
Сега оставям на твоето въображение да си представиш какво ще помнят украинските деца... и не само украинските. И когато след 20 години видиш дечица да водят вързан някой с ватенка да не се чудиш защо така се е получило.

--- Цитат на: EDM electronics в Юни 17, 2024, 04:23:25 pm ---...Мислите ли, че Господ ще прости подобно нещо? Мислите ли, че Господ ще прости на ония, които го приветстват и защитават - на евроалкаша?

Бог да НЕ ги прости тия - гейовете в ГЕЕНАТА!  :)

--- Край на цитат ---
Много набожен стана за защитник на строя, който проповядваше атеизма и събаряше църкви. Точно той за обръщане на палачинката ми говори...

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Юни 17, 2024, 04:36:06 pm ---Сега оставям на твоето въображение да си представиш какво ще помнят украинските деца... и не само украинските. И когато след 20 години видиш дечица да водят вързан някой с ватенка да не се чудиш защо така се е получило.

--- Край на цитат ---

Украинските деца от ЛНР и ДНР помнят, как техните сънародници от Западна Украйна под кураторството на "демократичния" Запад ги обстрелваше 8 г. с мини и касетъчни бомби, те вече имат паметна плоча на загиналите, а сега когато полицейската СВО на Путин дойде да се разправя с фашисти, като Азов, ще помнят как ги е освободил Путин.

--- Цитат на: juliang в Юни 17, 2024, 04:36:06 pm ---Много набожен стана за защитник на строя, който проповядваше атеизма и събаряше църкви. Точно той за обръщане на палачинката ми говори...

--- Край на цитат ---

Абсолютна лъжа е, че комунистите са събаряли църкви. Напротив повечето съвременни църкви са построени от тях.

По отношение на атеизма - ти си атеист, останало ти е от както си бил комсомолски секретар.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия