Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Евроатлантически ценности, американска "свобода" и "демокрация"
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Август 09, 2024, 09:00:52 pm ---Послепис, който Деде-то одобрява (винаги е одобрявал):
Действия украинских боевиков на территории Курской области носят неприкрыто террористический характер, заявил постпред России при отделении ООН в Женеве Геннадий Гатилов.
По его словам, ВСУ и иностранные наёмники фактически действуют по лекалам ИГИЛ*.
«Ведут прицельный огонь из тяжёлой техники по жилым застройкам, расстреливают автомобили с гражданским населением, берут мирных жителей в заложники и используют их в качестве живого щита, ведут охоту на журналистов, мародёрствуют, убивают женщин и детей», — говорится в публикации, опубликованной в Telegram-канале миссии в Женеве.
П.п.2 Стрелят по деца (и бременна жена) съзнателно и умишлено... За протокола.
П.п.3 Деде, я пак някой цитат, че работата е зле:
Несколько храмов Курской епархии пострадали в результате обстрелов со стороны ВСУ, заявили в пресс-службе Русской православной церкви.
Среди них Горнальский Николаевский Белогорский мужской монастырь, храм Рождества Пресвятой Богородицы села Гуево, храм святого Феодосия Черниговского в селе Попово-Лежачи и храм Покрова Пресвятой Богородицы в селе Алексеевка.
--- Край на цитат ---
Абсолютни лъжи, не цитат, а видео ще ти предоставя, за разлика от твоите голословни приказки. Украинската армия разполага с достатъчно прецизни оръжия за да може да унищожава само военни цели, без да създава особена заплаха за цивилните около нея. Демонстрация (факира да не гледа, че пак ще получи сърцетуп):
https://youtu.be/RN5Bpk8GMDU?t=61
Давам линк директно към интересната част. Камионите които не са изгорели са пълни с трупове, в изгорелите предполагам труповете са кремирани. А отстрани къщите са цели, дори асфалта няма някакви сериозни поражения, един кратер няма дори. Наистина не знам какво оръжие е било използвано, но явно е изключително ефективно и прецизно.
Колоната е унищожена източно от Курск, на много километри зад линията на сблъсъка.
Носят се слухове че в тези камиони не са били контрактници, а наборни войничета, с които ватнишкото командване се е опитвало да запуши дупките в отбраната въпреки клетвите на джуджето, че наборници няма да се ползват в т.нар. "СВО".
Михаил Кузмов:
Ветко, свали фуражката!
merlinbg:
--- Цитат на: Ksurnev в Август 09, 2024, 09:27:56 pm ---Витя, това го няма в хиренс пакета, анадъма?
--- Край на цитат ---
Това, че имаш софтуер, който не е включен в хиренса е добре, защото съм пробвал всичко в Hiren's boot CD и Hiren's boot DVD. Пробвал съм също и AOMEI Partition Assistant, Acronis Disk Director, DiskGenius, HDD Regenerator и може би още нещо което не помня в момента. Нито един софтуер не помогна, а мисля че само Аомея успя да го разпознае. Както казах нито Уиндоуса, нито БИОС-а разпознават харда като устройство. Може би защото е на IDE, а аз използвам преходник от IDE към USB. А може и просто да е толкова повреден, че да не може да се инициализира.
Отделно забравих да спомена, че издава онзи специфичен тракащ звук, който говори за повреда в механизма за управление на главите. На мен това ми говори, че бед секторите са чисто физически, а не логически. Това е хард на над 25 години и може да има дори размагнетизиране на самите плочи. Ако има проблем с четящите глави никакъв софтуер няма да помогне. Започвам да си мисля, че единственото решение е разглобяването на харда в "чиста стая" (а може и в не толкова чиста, защото това ще му е последното разглобяване) и прехвърлянето на самите дискове в донор, както предложи Хакера или поставянето им на стенд по съвет на VITAN.
Благодаря за съветите на всички, които ми отговориха и се опитаха да ми помогнат!!! Еинствения извод до момента е, че ще си умра беден, но щастлив, а не като нещастен милионер, който да се чуди какво да си прави парите :) Или пък мога да запретна ръкави, да ударя една прахосмукачка в хола, да сложа едни калцуни, шапка, маска и ръкавици и да почна разглобяването на харда в моята импровизираня "чиста стая" ;) Остава само да сглобя стенда и да си извадя паролата на богатството ;D Еееех мечтииии... Това последното го написах в рамките на шегата разбира се, знам какво е "Чиста стая" и не искам да ми се нахвърли някой да ми обяснява колко съм прозд.
А относно забанения "Гост" в телефона ми някакви идеи има ли???
juliang:
--- Цитат на: merlinbg в Август 09, 2024, 11:23:04 pm --- Благодаря за съветите на всички, които ми отговориха и се опитаха да ми помогнат!!! Еинствения извод до момента е, че ще си умра беден, но щастлив, а не като нещастен милионер, който да се чуди какво да си прави парите :) Или пък мога да запретна ръкави, да ударя една прахосмукачка в хола, да сложа едни калцуни, шапка, маска и ръкавици и да почна разглобяването на харда в моята импровизираня "чиста стая" ;) Остава само да сглобя стенда и да си извадя паролата на богатството ;D Еееех мечтииии... Това последното го написах в рамките на шегата разбира се, знам какво е "Чиста стая" и не искам да ми се нахвърли някой да ми обяснява колко съм прозд.
--- Край на цитат ---
Когато електрониката на диска не успява да се оправи с механиката, се получава същия резултат. Не е изключено електрониката на харда да е виновника за всичко. Не бързай да разхерметизираш диска преди да си опитал с нова "дънна платка" от същия модел диск.
"Чиста стая" не означава буквално това което чуваш. Прави се "чист кашон" в който се подава филтриран и очистен въздух, в който да се държи налягане по-високо от това на стаята. Така можеш да имаш чиста зона, ако ще около теб да е цех в Кремиковци. Трябва ти прахосмукачка която може да духа (в краен случай сешоара на жена ти), автомобилен въздушен филтър, кашон, парче найлон или плексиглас за да си осигуриш видимост в работното поле и малко сръчност.
Ksurnev:
Ако са "кацнали" главите нищо не може да се направи. В софия имаше един човек, който можеше, но той почина преди половин година, бяхме приятели от 30 години. Неговите хора не могат. Разговарях с жена му, няма компетентни вече при тях, останаха само гърците в Европа.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия