Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Евроатлантически ценности, американска "свобода" и "демокрация"

<< < (30/40) > >>

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Август 05, 2024, 12:17:16 pm ---4. Тук, в колективният Запад има яка цензура. Как без да цитирам руснаци, ще *** на деде-то тезата, че Вагнер яли бой от някакви негри?! А? И понеже има цензура, има и руски медии. Кое от всичко до тук не разбра?!

https://rutube.ru/video/0fbd62e9905bbe9159f8c72633ff8cd7/

"Белоусов жёстко отомстил за "вагнеров": Базу боевиков уничтожили после выкупа пленных

--- Край на цитат ---
Е яли са бой - и във видеото го казват. Или ти само избирателно слушаш какво се приказва?
Е ти малко видео материал, не само приказките на Брикотин:

https://www.youtube.com/v/xwZjd0WTGZA

С едностранно отразяване на нещата винаги остава някаква недоизказаност, та гледам да представям и другата гледна точка... :)

Михаил Кузмов:
Хакер? Ей момче! Модератор е това. Не лукова глава! Ей сега щтъ стича! Къде си тръгнал кестерме!

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Август 05, 2024, 02:39:04 pm ---Е яли са бой - и във видеото го казват. Или ти само избирателно слушаш какво се приказва?
--- Край на цитат ---
Жужи,

за да бъдеш по-добър буквоядец, вдигни си диоптъра. Този вече ти е малък.

Да съм казвал, че Вагнер не са яли бой?!
Шепа хора срещу около 1000 души как е?!
Показвам какво е станало като краен резултат, да не се възвисява деде-то:
"Белоусов жёстко отомстил за "вагнеров"

merlinbg:

--- Цитат на: juliang в Август 05, 2024, 08:49:32 am ---Личи си че си рибар - от попче сом ще направиш. Къде ги видя тия 10 човека, като реално само аз и Кузмов те тролим? :) А че се поддаваш на тролене го разбраха всички освен теб.

--- Край на цитат ---

Браво бе Пепи... не вярвах, че сам ще се похвалиш, че си трол. То си личи... над шест хиляди и шестстотин поста тук , лошото е, че е само количество... качество 0 (нула). Знаеш ли какво е отнощението на хората към троловете в чатове и форуми??? Сам ли ще се сетиш или да ти подсказвам? Наградата за тролене е БАНан :)

Благодарение на твоето признание, че не само ти си трол, ще искам бан не само за теб, но и за твоята приятелка Мими :) Надявам се да ти е много благодарен :)

merlinbg:

--- Цитат на: xakep в Август 05, 2024, 03:23:09 am ---Форумът вече не е български, а руски (прекалено много руска медия се поства). Когато беше български, беше хубав, но двама, трима му таковаха майката. Относно темите, форумът вече не е и технически, а "чуждопоклоннически". Говори се за Америка или Русия (двете големи, дето си мерят пиш****).

--- Край на цитат ---

Откога чакам да се появи истински "Хакер" и при това призоваващ към повече техническа насоченост във форума :) Моите поздравления за това!!! Имам една малка техническа задачка, която за един истински хакер няма да е никакъв проблем, а аз от своя страна предлагам скромно възнаграждение. Възнаграждението ще го обявя накрая, да започна с задачка-закачката:
     Преди много, много години в нашата галактика един младеж откри за първи път нещо, наречено Биткойн. С помощта на компютъра си: Пентум на 100 Mz с 16 Mb рам, 1.2 Gb хард диск и 16 Mb видеокарта младежа изкопа около 101 биткойна за около две седмици. Биткойна струваше тогава 0.11$, и всички му обясняваха че се занимава с глупости и само си харчи парите за интернет чрез модем през домашния телефон. Младежът прехвърли биткойните в някакъв софтуерен портфейл, а името на сайта, потребителското име и праролата записа в текстови файл на десктопа на компютъра. След което живота го завъртя и забрави за биткойните.

Въпроса ми е следния: Може ли да се намерят тези биткойни? Харда не се инициализира по никакъв начин. Преди около година намерих софтуер с който да почна да комуникирам с него. Опитах се да извадя някакви файлове, но софтуера за възстановяване, каза че диска е пълен на 100% с Bad сектори и никаква информация няма на него. Та въпроса ми е, виден хакер като теб може ли да извади десктоп папката, или поне този текстови файл? Операционната система е или Windows 95, или Windows 98SE.

А скромната нагрда е всичко над 100 биткойна, което ще рече... миннимум 1 биткойн или малко повече. Знам че в днешно време 50 000-60 000$ не са много пари, но стигат за няколко пакетчета семки :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия