Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили

Электро-"Жигули"

<< < (4/6) > >>

GMG:
  Виж ся ..  :D
Ама ти си прос, бих казал извънредно тъп ЕДМ, нямаш чувства и колебания относно Живота - ти според мен си една мида в собствен сос - няма как да те нарека щот си мноо лабав, не разбираш къде живееш, не знаеш кой си, нямаш семейство и деца, нямаш нищо - просто са ти платили да злословничеш и приказваш глупости ...

Дадоха ти трибуна Митко и Сърнев, но не забравяй, че те са ребро на службите ..  ;)

Аз не участвам!

Мразя катилите в действие!

Мога да ва харесам и по друг начин ..  ;)

EDM electronics:

--- Цитат на: GMG в Юни 07, 2023, 09:57:47 am ---  Виж ся ..  :D
Ама ти си прос, бих казал извънредно тъп ЕДМ, нямаш чувства и колебания относно Живота - ти според мен си една мида в собствен сос - няма как да те нарека щот си мноо лабав, не разбираш къде живееш, не знаеш кой си, нямаш семейство и деца, нямаш нищо - просто са ти платили да злословничеш и приказваш глупости ...

Дадоха ти трибуна Митко и Сърнев, но не забравяй, че те са ребро на службите ..  ;)

Аз не участвам!

Мразя катилите в действие!

Мога да ва харесам и по друг начин ..  ;)

--- Край на цитат ---

GMG, това е капака на потвърждаване на една диагноза, чак взех да те съжалявам, макар че не го заслужаваш.

Потърси спешно психиатрична помощ! :)

Не се занимавай с личния ми живот, нито имам намерение да го споделям, нито това което шизофренния ти мозък е съчинил, е вярно.  :)

Вече явно баща ми не е старшина, сега пък семейство съм нямал.   :D

EDM electronics:
Другарки и другари,  ;)
виждате ли до какво води редовната употреба на алкохол?  :D
Нали четете?
Явно психическите поражения върху тялото са доста по-големи от физическите. Но това е така, защото алкохола засяга най-вече мозъка. Научни потвърждения за това колкото искате ще намерите в Интернет.
Един алкохолик /човек, който редовно ежедневно употребява алкохол/ доказано страда от слабоумие. Мисля, виждате това нагледно?  :) 

Чуете ли, че някой го преследват "службите", независимо кои, просто "службите"  :D, това означава, че камбаната ви вече трябва да бие сигнал за опасност и тревога!  :D

VITAN:

--- Цитат на: GMG в Юни 07, 2023, 09:57:47 am ---...не разбираш къде живееш, не знаеш кой си, нямаш семейство и деца, нямаш нищо - просто са ти платили да злословничеш и приказваш глупости ...
--- Край на цитат ---
Само наши, крайно нагли ... пее Криско в един рап (или нещо такова)

--- Цитат на: GMG в Юни 07, 2023, 09:57:47 am ---Мразя катилите в действие!
--- Край на цитат ---
Радвай се на демокрацията, че си още тук.

--- Цитат на: GMG в Юни 07, 2023, 09:57:47 am ---Мога да ва харесам и по друг начин ..  ;)
--- Край на цитат ---
Задно-приводни евроатлантически ценности. Родата у Шикаго вече трябва да ги е усвоила на практика? Или да?!

GMG:
   Ами аз не пия алкохол, даже не съм близвал защото не ми разрешават от заведението.
Тука в психо-болницата не разрешават дори и да пишем в интернет, обаче бягаме и търсим обхват.
Като намерим и веднага влизаме в "мазето" защото там ни е супер добре.
Хубави хора, хубави теми - въобще рай за мен и останалите от клиниката.
Направо са възхищавам какви умни люде има тъдява, направо са сцепваме от смях.
Много сме благодарни, че Ви има!
Продължавайте все така и Мъск може да си промени мнението ....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия