Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили

Электро-"Жигули"

<< < (3/6) > >>

ppipilica:
suliko, ти на колко си години, съдейки по аватара ти не си на много. И що се опитваш да ни показваш некви неща с които сме си играли преди повече от 30 години.

GMG:
    Добре де, исках да пиша нещо друго, а излезе съвсем овъртолено.  ;D

Как да си направя ся сепуко Евгений?
По твоите думи съм бил шифьорче ама и тука бъркаш, никога не съм са занимавал с руски техники понеже са отврат и не съм наясно с тях - факт. (и слава Богу)
Мисълта ми беше друга ама избяга, друго ма гложди спрямо теб EDM electronics, а именно - ти как са определяш спрямо останалите във форума?
Жигулата и ладата им играе задницата при над 60 също е факт (особено в завоите), добре, че разбрах най-накрая имали и те амортисьори - за което съм виноват....  :(

Аз сега губя ли въобще ценз в тоя форум след това лаишко писание искам да разбера?  ???
Понякога има ей такива участъци от краткия живот в които гледаш като слон, ма не ти пука..  ;)
Форума помни и по-дръзки абсолютизми ЕДМ, ма някакси са забравя и превръща в история.

Ако СЕ вгледаме сериозно в историята, може би ще научим нещо и за бъдещето...  :)

GMG:
   Ама пада ми СЕ и на мен да напиша някоя глупост, стига вие с Витан сте пълнили форума с лайна за войни и страшни предсказания, разбра ли са сега, че аз не съм тираджия?  ;)
(не разбирам от ДВГ и трансмисии)  ;D

Обаче не съм и нежен като теб Евгени да си купувам тиквени семки от аптеката да си правя чайчета за младост, подновяване и мозък...  ;)

На мен не ми плащат да викам, че Путев или някой друг диктатор е Бог, аз съм скромно момче от морето, наследник на КАПИТАНА, вземал Истината за път в безгрижния живот ...  ;)

Сега, че си бил комшия на Х.Димитър в Сливен нищо не говори, освен че баща ти бил старшина в поделението, няма как друго яче да са изтъкнеш Евгений, само си дай сметка ЗАЩО те направиха модератор - да лижеш или да мажеш с проформа, няма прости хора вече - има не разбрали!  ;)

Виж ми профила и оцени колко от Вас са кадърни и кой е правил повече експерименти от мен.

За мен е щастие да барна платка, отколкото жена си по дупето ...  ;)

Принципно късмет Ви желая!  8)

EDM electronics:

--- Цитат на: GMG в Юни 07, 2023, 05:04:41 am --- Добре де, исках да пиша нещо друго, а излезе съвсем овъртолено.  ;D

--- Край на цитат ---
Когато човек няма достатъчно сиво вещество, винаги така се получава.  :D

--- Цитат на: GMG в Юни 07, 2023, 05:04:41 am --- Как да си направя ся сепуко Евгений?
По твоите думи съм бил шифьорче ама и тука бъркаш, никога не съм са занимавал с руски техники понеже са отврат и не съм наясно с тях - факт. (и слава Богу)

--- Край на цитат ---
Ами като не си се занимавал, не знаеш, не разбираш, защо се правиш на компетентен и целиш да компрометираш някой, на който нивото му е много над твоето? - видя как те направиха смешен, превърна се в посмешище.  :)

--- Цитат на: GMG в Юни 07, 2023, 05:04:41 am ---Мисълта ми беше друга ама избяга, друго ма гложди спрямо теб EDM electronics, а именно - ти как са определяш спрямо останалите във форума?

--- Край на цитат ---
Мисълта вероятно ти е избягала, защото или е малко или вродени и здравословни фактори не позволяват, да се концентрира и да изрази нещо смислено. Това, че те глождело как аз съм се определял спрямо останалите във форума си е твой проблем. Но ти гледай себе си, не останалите, виж как аз се определям спрямо тебе. На мен мисълта ми не бяга и е достатъчно ясна.  :)

--- Цитат на: GMG в Юни 07, 2023, 05:04:41 am ---Жигулата и ладата им играе задницата при над 60 също е факт (особено в завоите), добре, че разбрах най-накрая имали и те амортисьори - за което съм виноват....  :(

--- Край на цитат ---
Не мога да те разбера, само по-горе каза, че нищо не разбираш от руска техника и не си се занимавал, а сега отново се правиш на компетентен. Не мислиш ли, че сам си го вкарваш и ставаш още по-смешен. Съветвам те да се снишиш, покрий се известно време, т.к. яде калая  ;), иначе колкото по-мърдаш, по-навътре влиза.  :D

--- Цитат на: GMG в Юни 07, 2023, 05:04:41 am ---Аз сега губя ли въобще ценз в тоя форум след това лаишко писание искам да разбера?  ???

--- Край на цитат ---

Ами ако трябва да съм откровен с теб, ти пред мен никога не си имал какъвто и да било ценз. Да, можеш да пишеш, но ти нямаш авторитет на знаещ и можещ в тоя форум. Ти имаш авторитет на алкаш  :). Твоята цел е да се конфронтираш с EDM electronics, но той понеже е овен, длъжник няма да ти остане за всеки твой опит за каквото и да било.

EDM electronics:

--- Цитат на: GMG в Юни 07, 2023, 07:53:29 am ---   Ама пада ми СЕ и на мен да напиша някоя глупост, стига вие с Витан сте пълнили форума с лайна за войни и страшни предсказания, разбра ли са сега, че аз не съм тираджия?  ;)
(не разбирам от ДВГ и трансмисии)  ;D

--- Край на цитат ---

Има една поговорка:
"Не е работа на магарето, да казва какво сено ще яде, стопанина му ще каже"
Не си стопанина на форума, да казваш кой какво да говори. Всеки сам решава в рамките на установените правила.

Иначе знам че си ТИР-аджия - да не би да се срамуваш от професията си?  :)
Ако те е срам, означава че имаш комплекси.

Ето аз от моята професия "чесане на пъпа" не се срамувам. Това е най-хубавата професия.  :D

--- Цитат на: GMG в Юни 07, 2023, 07:53:29 am ---Обаче не съм и нежен като теб Евгени да си купувам тиквени семки от аптеката да си правя чайчета за младост, подновяване и мозък...  ;)

--- Край на цитат ---

Не знаех, че тоя дето яде тиквени семки бил нежен?
А ти като пиеш алкохол глупак ли си? - питам, не знам, щото нали алкохола увреждал здравето.

Излиза, че тоя с тиквените семки е доста по-умен.  На умния ако викаш нежен....:D

--- Цитат на: GMG в Юни 07, 2023, 07:53:29 am ---На мен не ми плащат да викам, че Путев или някой друг диктатор е Бог, аз съм скромно момче от морето, наследник на КАПИТАНА, вземал Истината за път в безгрижния живот ...  ;)

--- Край на цитат ---

Това е най-добрия индикатор, че мисленето ти е на тираджия.

--- Цитат на: GMG в Юни 07, 2023, 07:53:29 am ---  Сега, че си бил комшия на Х.Димитър в Сливен нищо не говори, освен че баща ти бил старшина в поделението, няма как друго яче да са изтъкнеш Евгений, само си дай сметка ЗАЩО те направиха модератор - да лижеш или да мажеш с проформа, няма прости хора вече - има не разбрали!  ;)

--- Край на цитат ---

Не знам откъде я получаваш тази информация, че баща ми бил старшина?
Ти да не страдаш от шизофрения?

Баща ми почина преди 23 г. Работил е като счетоводител и ТРЗ. Съветвам те, да спреш алкохола, защото всеки 100 г. убиват хиляди мозъчни клетки, а при теб това ясно личи.  :)

--- Цитат на: GMG в Юни 07, 2023, 07:53:29 am --- Виж ми профила и оцени колко от Вас са кадърни и кой е правил повече експерименти от мен.

--- Край на цитат ---

Това какви експерименти си правил го знаеш само ти, ние тук не сме виждали твои експерименти.
Ако си мислиш, че само на база твърдения ти се полага привилегия във форума, аз като модератор и "акционер" ти казвам, че си се заблудил.

Моето модераторство не касае правописа - аз няма да ви уча на граматика, а кастря лъжците и некадърниците, да не си мислят, че тук е мястото някой да им обърне внимание в живота.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия