Начало > Новини от света на технологиите

Space / Космос

<< < (43/50) > >>

miromad:

--- Цитат на: juliang в Април 21, 2025, 11:17:26 am ---Ще се опитам да го направя, когато ти ми дадеш линк към оригиналния видеозапис, или поне към такъв с приемливо качество и смислена дължина, върху който да беседваме. Няма никакъв начин да намеря откъде е някакво 5 секундно парче в което някой е решил, че се вижда нещо си.

--- Край на цитат ---
Ще се постарая да намеря целите видеа и тогава ще говорим!

--- Цитат на: juliang в Април 21, 2025, 11:17:26 am ---Но не мога да се аргументирам подобаващо срещу твърдения, че на някой си астронавт мускулите му не били достатъчни да се задържи в дадено положение, или че дрехата му се била нагънала по някакъв си начин.

--- Край на цитат ---
Ще конкретизирам за кои точно моменти става на въпрос, когато открия оригиналните видеа.

--- Цитат на: juliang в Април 21, 2025, 11:17:26 am ---Не виждам никаква смислена причина да се влагат огромни средства да се правят тия видеа, при условие че НАСА може да се огранични само със снимки или с предварително записани 10-20 секундни клипчета за широката публика.

--- Край на цитат ---
Може и така да е, но сам виждаш колко такива конспиративни теории се оказват след време истина.

--- Цитат на: juliang в Април 21, 2025, 11:17:26 am ---Не съм съгласен че НАСА и Пентагона са криели че НЛО съществува. Да, има документи в които има необясними и странни случки и видеозаписи, но не и категорични доказателства за съществуването на извънземни кораби или същества на Земята или в околоземна орбита.

--- Край на цитат ---
Аз не съм чул до 2023 НАСА и Пентагона да са потвърдили, че НЛО или там както го наричат съществува. Или бъркам? А щом не са потвърдили, значи или са отричали, или са премълчавали и криели. Все пак ако не знаеш произхода на определен обект, който наблюдаваш, то и термина е Неидентифициран Летящ Обект. Може и да не дочакаме категоричните доказателства, ако такива съществуват  ;D
Гриф "СТРОГО СЕКРЕТНО" и толкоз!

--- Цитат на: juliang в Април 21, 2025, 11:17:26 am ---А тези, които си говорят телепатично със същества от други галактики са си за психиатрията - лично мое мнение.

--- Край на цитат ---
Тук две мнения по въпроса няма   8)

--- Цитат на: juliang в Април 21, 2025, 11:17:26 am ---Мен друго ми е интересно... в клипа с чука и картата... кажи ми честно, не ти ли направи впечатление начина, по който астронавта държеше чука? Няма нормален човек, който да хване чука с дръжката нагоре. Дори и ти, и аз, дори като само като носим чука, ще го носим с дръжката надолу. Не се ли замисли, че вероятно има някаква причина астронавта да хване чука по този "нетрадиционен" начин?

--- Край на цитат ---
Мен въобще не ми дойде на ума, че някой ще тръгне да се гъбарка и да прави фокуси на МКС, затова и не ми направи впечатление, че той държи чука с дръжката нагоре  ;D

juliang:

--- Цитат на: miromad в Април 21, 2025, 11:20:33 pm ---Мен въобще не ми дойде на ума, че някой ще тръгне да се гъбарка и да прави фокуси на МКС, затова и не ми направи впечатление, че той държи чука с дръжката нагоре  ;D

--- Край на цитат ---
Идея си нямаш какви неща се случват на МКС :)
https://www.youtube.com/v/vmh9c5Z1xSE

https://www.youtube.com/v/Yso7ga84NMQ

Радико:
miromad
Вече не ми се спори за такива глупости. Такива клипове ще има и ще има още хиляди в тубата и на много други места. Пускат ги съвсем умишлено хора които са съвсем наясно какви идиотизми пускат и тези хора много внимателно обмислят как да ги направят възможно най идиотски. По добре се замисли защо го правят.

miromad:
Въпросът е дали наистина се е случило това, което виждаме на тези "идиотски" видеоклипове или видеото е манипулирано от публикуващия?
Ако видеото е манипулирано с цел заблуждаване на публиката, то е ясно, че човекът иска да има повече гледания видеото и да печели от тези гледания!
НО ако видеото не е манипулирано от публикувалия го и нещата, които виждаме на видеото, действително са се случили, то следва да си зададем доста неудобни въпроси!

Радико:

--- Цитат на: miromad в Април 22, 2025, 06:21:57 pm ---Въпросът е дали наистина се е случило това, което виждаме на тези "идиотски" видеоклипове или видеото е манипулирано от публикуващия?
Ако видеото е манипулирано с цел заблуждаване на публиката, то е ясно, че човекът иска да има повече гледания видеото и да печели от тези гледания!
НО ако видеото не е манипулирано от публикувалия го и нещата, които виждаме на видеото, действително са се случили, то следва да си зададем доста неудобни въпроси!

--- Край на цитат ---
Така е обаче следва да си зададем и въпросите за много други видеа също и за много други факти и да се замислим кое е по реално. Дали видеото да е манипулирано или стотици хиляди други факти да са манипулирани!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия