Начало > Новини от света на технологиите

Space / Космос

<< < (42/50) > >>

miromad:
Приемам, че този клип е специално направен за заблуда на противника  ;D
Пределно ясно е, че такива гравитационни джобове не съществуват!
За този клип ме обори и бях подведен!
Но какво е обяснението на другото видео, където болтчето без да иска пада?
Какво е обяснението на това, че ръцете на космонавтите минават през кабелите, че си жонглират с въображаеми обекти, че обекти се появяват и изчезват, и още много такива неща?
Аз си признавам, когато сгреша и когато съм се заблудил. И може би сега ти ще използваш това, че едно видео ме е заблудило, за да отхвърлиш и останалите видеа, освен ако не докажеш, че и те са трикове? С радост бих изгледал и тези доказателства и бих признал, че не съм прав, защото когато някой ме обори с факт, аз не мога да кажа, че смятам, че виждам нещо съвсем различно.

И все пак не ми отговори вярваш ли на НАСА и Пентагона, въпреки че са криели, че НЛО съществува и са клеймели хората, които виждат НЛО-та като психично болни? И защо НАСА и Пентагона са криели съществуването на НЛО? За чий са го правили?

Да. Нека съфорумците бъдат арбитър. И на мен ще ми е интересно как те ще интерпретират видяното в клиповете.
Ето ги и клиповете, да не ги търсят в другите постове:

- за какво е нужно да използват въжета и CGI в космоса?
https://drive.google.com/file/d/1bdm5-ps4AOVxuHKB4t5kMQk3da6AyGg2/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1J8Q9zLiTgvn7euWCkxNxzGZHmFCPbCu1/view?usp=sharing

- отново сме в безтегловност, но падащи вещи има  ;D
https://imagekit.io/tools/asset-public-link?detail=%7B%22name%22%3A%22So%20ein%20tolles%20Video%20von%20der%20ISS!%20Und%20dann%20f%C3%A4llt%20einfach%20ne%20Schraube%20zu%20Boden.mp4%22%2C%22type%22%3A%22video%2Fmp4%22%2C%22signedurl_expire%22%3A%222028-04-18T20%3A16%3A29.134Z%22%2C%22signedUrl%22%3A%22https%3A%2F%2Fmedia-hosting.imagekit.io%2F9f913a8729fe46c1%2FSo%2520ein%2520tolles%2520Video%2520von%2520der%2520ISS!%2520Und%2520dann%2520f%25C3%25A4llt%2520einfach%2520ne%2520Schraube%2520zu%2520Boden.mp4%3FExpires%3D1839701789%26Key-Pair-Id%3DK2ZIVPTIP2VGHC%26Signature%3Dr-gHKkvPwggXz8UIAulVuUeIpR9o99NH2jLwFMZ876ts1qm2DQcV7KCByHyvYgd-cU15YRCfP7u6VPJlE~BiyR01CFOPPTwLunwmRNxWtmTJTegZl-OCfdgmtZ6SfDu1d8Kzu1UfSjvOyXr0MbKI6q~Wh95JHIK-zGBQ5R4Oj4til~wPsC6TasdZZ0W1NstA5dG7Lme6SKHFwMQD-CeEAtSEiyCvTtbVRcLFSdb8ZRlRddT551EQRlrIRWEkq~BOu76jG6eRwEwtEmNv2E11wLp4LhbsIKHsa1asg~X43ZRywOBC8RKk9tktfaImPis2WsXA5neZUY3vEB5aiL3ZYA__%22%7D

Радико:
Miromad Miromad.  Да даваш като доказателство линкове водещи към сайтове с онлайн програми за манипулиране на изображения....
Съвсем меко би било да кажа, че е наивно.

juliang:

--- Цитат на: miromad в Април 21, 2025, 03:25:06 am ---... И може би сега ти ще използваш това, че едно видео ме е заблудило, за да отхвърлиш и останалите видеа, освен ако не докажеш, че и те са трикове? С радост бих изгледал и тези доказателства и бих признал, че не съм прав, защото когато някой ме обори с факт, аз не мога да кажа, че смятам, че виждам нещо съвсем различно.

--- Край на цитат ---
Ще се опитам да го направя, когато ти ми дадеш линк към оригиналния видеозапис, или поне към такъв с приемливо качество и смислена дължина, върху който да беседваме. Няма никакъв начин да намеря откъде е някакво 5 секундно парче в което някой е решил, че се вижда нещо си.
Но не мога да се аргументирам подобаващо срещу твърдения, че на някой си астронавт мускулите му не били достатъчни да се задържи в дадено положение, или че дрехата му се била нагънала по някакъв си начин.
Пуснах ти видео с каката де прави обиколка из МКС. Има още немалко такива видеа. Не виждам никаква смислена причина да се влагат огромни средства да се правят тия видеа, при условие че НАСА може да се огранични само със снимки или с предварително записани 10-20 секундни клипчета за широката публика.

--- Цитат на: miromad в Април 21, 2025, 03:25:06 am ---И все пак не ми отговори вярваш ли на НАСА и Пентагона, въпреки че са криели, че НЛО съществува и са клеймели хората, които виждат НЛО-та като психично болни? И защо НАСА и Пентагона са криели съществуването на НЛО? За чий са го правили?

--- Край на цитат ---
Не съм съгласен че НАСА и Пентагона са криели че НЛО съществува. Да, има документи в които има необясними и странни случки и видеозаписи, но не и категорични доказателства за съществуването на извънземни кораби или същества на Земята или в околоземна орбита. А тези, които си говорят телепатично със същества от други галактики са си за психиатрията - лично мое мнение.

Мен друго ми е интересно... в клипа с чука и картата... кажи ми честно, не ти ли направи впечатление начина, по който астронавта държеше чука? Няма нормален човек, който да хване чука с дръжката нагоре. Дори и ти, и аз, дори като само като носим чука, ще го носим с дръжката надолу. Не се ли замисли, че вероятно има някаква причина астронавта да хване чука по този "нетрадиционен" начин?

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Април 21, 2025, 11:17:26 am ---Да, има документи в които има необясними и странни случки и видеозаписи, но не и категорични доказателства за съществуването на извънземни кораби или същества на Земята или в околоземна орбита. А тези, които си говорят телепатично със същества от други галактики са си за психиатрията - лично мое мнение.
--- Край на цитат ---
За казуси като този под моя аватар има линк (сиреч книга).

miromad:

--- Цитат на: Радико в Април 21, 2025, 08:54:14 am ---Miromad Miromad.  Да даваш като доказателство линкове водещи към сайтове с онлайн програми за манипулиране на изображения....
Съвсем меко би било да кажа, че е наивно.

--- Край на цитат ---

Там съм го качил, за да може да се гледа онлайн. Ама щом не щеш да го гледаш там, ето ти друг линк. Може да провериш манипулиран ли е клипа или не. Няма никакъв проблем. Ако докажеш, че е манипулиран - приемам доводите. Ето линк, който не е към този сайт - https://drive.google.com/file/d/1S7AsQVjdKO_2HZSPR2qjFsYiyomUwsjL/view?usp=sharing
Надявам се, че вече си доволен и няма къде да се хлъзгаш, за да избегнеш да отговориш директно на въпросите, без да търсиш под вола теле!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия