Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
Auto industry / Автопром
Радико:
За сега супер кондензаторите са в пълен застой. Никой нищо не инвестира и не прави там. Изглежда, че към днешна дата наличните технологии са изчерпани по въпроса и скоро няма да има нещо ново. Последната акумулаторна машинка "винтоверт" беше на пазара преди повече от 5 години и от тогава никой не предлага. И между другото това, че LiFePo4 Батериите не работели при ниски температури е изключително преувеличена лъжа. Казвам ти го от личен опит.сега зимата когато имаше няколко дни с температури под -10 градуса батерията на фотоволтаика ми нямаше никакви проблеми. Виж акумулатора на колата ми който е оловен отказа да запали, та се наложи да го свалям да го зареждам малко да живне, та закъснях за работа.
h2motor:
Има развитие и при суперкондензаторите, направиха хибридни имат част от характеристиките на кондензаторите и част от тези на литиевите акумулатори. LTO акумулаторите бяха първите, които се появиха, тези на Тошиба. Има Мицубиши Мицубиши i-MiEV с такива акумулаторни клетки и откакто са произведени са с няколко процента паднал капацитет, обаче по стара японска традиция много корозират купетата им а са от 2009-та година има. Но сега има други елементи които са много по евтини и по леки, и енергийната им плътност е по голяма.
Радико:
Ето можеш да разгледаш този модел както и останалите предложения на въпросната фирма:
https://bautrax.bg/novi-mashini/1296/nozhichna-vishka-zoomlion-zs0607acw-li-160-ah-7800-mm-740-mm
h2motor:
https://www.alibaba.com/product-detail/4-2V-21000F-Super-Capacitor-Battery_1601274463447.html?spm=a2700.galleryofferlist.normal_offer.d_image.678113a03G9nd1, виж това, има и за няколко пъти по 20к цикъла, хибрид между акумулатор и суперкондензатор. Има развитие, при последните хибридни автомобили използват такива като технология, но с повече цикли и са на 3 волта номинално напрежение или 3.2 волта също имаше мярнах. Има си развитие и дори се влагат в производството.
Радико:
Хм тука нещо не се получават сметките. Тия китайци твърдят, че този кондензатор е 77 ватчаса. Ако наистина е 21000 фарада 4,2 волта. При условие, че съм учил в училище, че един фарад е равен на способността да се поддържа един ампер за една секунда при напрежение един волт. И като го сметна излиза, че това нещо е 24,5 ватчаса.
Има нещо гнило в тази работа. Освен това тези 4,2 волта нещо ми приличат на зарядното напрежение на литиево йонна клетка!!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия