Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили

Auto industry / Автопром

<< < (17/23) > >>

Радико:
H2motor
Наистина ли мислиш, че няма толкова малък литиевойонен акумулатор способен да отдава толкова гилям ток???
Я виж това на линка. И да ти кажа изпробвал съм такова устройство перфектна работа върши:
https://m.olx.bg/d/ad/avarien-starter-za-akumulator-za-avtomobili-jumpstarter-2000a-22000mah-CID1243-ID8MZqk.html

h2motor:
Мен не ме поднасяй, само му виж кабелите ако мине 500 ампера ток по тях ще изпушат и изчезнат. Опитай без акумулатор да запалиш с такова.

Радико:

--- Цитат на: h2motor в Април 24, 2025, 04:50:11 pm ---Мен не ме поднасяй, само му виж кабелите ако мине 500 ампера ток по тях ще изпушат и изчезнат. Опитай без акумулатор да запалиш с такова.

--- Край на цитат ---
Ами опитах да запаля "Дизелов двигател 2.0 TDI" Със напълно паднал акумулатор. При което акумулатора на колата се е явявал консумарор а не източник на енергия. Е колата запали без никакъв проблем. При това не беше с такова устройство а със още по смешно от тези дето ги продават по бакалиите "Лидл" Марка "Парксайд" а относно търсенето на оловни акумулатори погледни по интернет за електрически повдигателни и пренасящи съоръжения за складове, индустрия, строителство.  Това са разни вишки, повдигачи, палетни колички, каквото още се сетиш. Всички фирми предлагащи такива уреди вече имат много повече модели със литиеви акумулатори от колкото със оловни. Има и такива които втобще не инсталират оловни акумулатори в машините си. Това са били фирми купуващи много на едро акумулатори със дългосрочни договори. Е договорите не са подновени.

h2motor:
  Махни оловния акумулатор и го запали с такъв джъмпер да видиш, че той голям ток не може да подаде. Защото има удар по ток, тръгва през 99% късо съединение стартерчето и джъмпера не може да го преодолее. Тези неща които изброяваш са с литиев акумулатор, който е много по голям и може да отдава голям ток. Нали има заместител на оловния акумулатор само че литиеви батерии в него и са доста по големи елементи. С тях обаче където е студено, маслото се сгъстява от студа не може да се стартира двигател и не искат и да зареждат при ниски външни температури. С натриеви може да стане.

Радико:
Абе ти май не четеш какво съм написал. Ако бях махнал акумулатора от устройството щеше да се черпи по малък ток от колкото със акумулатор. Ясно ти написах, че акумулатора беше разреден ДО НУЛА ВОЛТА.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия