Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
Auto industry / Автопром
VITAN:
Стари ченгеджийски номера.
Не каза къде лъже, а намери начин да го очерниш.
Със статистика в момента няма да те занимавам.
Ще почакам.
Мъничко.
Какво са 3 месеца за цяла Tesla (изстреляна в космоса)!?
П.п. Евала на Пикси, който се е сетил да направи кинти от падение на идоли.
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Април 19, 2025, 09:55:11 pm ---Не каза къде лъже, а намери начин да го очерниш.
Със статистика в момента няма да те занимавам.
Ще почакам.
Мъничко.
Какво са 3 месеца за цяла Tesla (изстреляна в космоса)!?
--- Край на цитат ---
https://medium.com/predict/byd-just-buried-tesla-d3780d2baa5e
--- Цитат ---BYD Just Buried Tesla
Tesla has officially lost its technology lead.
Will Lockett
Predict
Will Lockett
Published in
Aug 20, 2024
--- Край на цитат ---
--- Цитат ---This Is The Death Knell For Tesla
May 29, 2024
--- Край на цитат ---
--- Цитат ---Is This The End Of Tesla?
Apr 25, 2024
--- Край на цитат ---
--- Цитат ---Tesla Should Be Seriously Worried About BYD
Feb 27, 2024
--- Край на цитат ---
... и просто ми писна да превъртам повече...
h2motor:
VITAN, BYD използват LFP батерии, те не понасят да я оставиш разредена и електрохимията им отказва да работи при отрицателни температури. Битката тепърва предстои, когато батериите са направят така че да няма нужда да се усъвършенстват и достигнат нивото на усъвършенстване на оловните акумулатори, няма да има нито блейд батерия, нито тази цилиндричната на Тесла. Така че тази технологична битка предстои. Ефективността при електромобилите е едва 60%. Само толкова от електрическия ток, който се зарежда отива за придвижване на електромобила, 40% се губят. При ДВГ се използва едва 15% от енергията, която се съдържа в горивото и то при тези съвременните с разход 5л. за изминаване на 100км. пробег. При едва 60% ефективност и ако тока го произвеждат с въглища при което се губи 65% от енергията на въглищата, електромобилите въобще не могат да се нарекат ефективни. Имат същата ефективност като ДВГ колите, че и по зле.
Причината е че не искат да плащат за разрабока на по добри компоненти, защото някой ако плати ще бъде копирано от другите безплатно после и те няма да направят подобен разход.
Колите които се произвеждат в Китай не са адаптирани за райони с ниски температури и не могат да се продават на такива места освен ако собствениците не разполагат с втора кола, която да ползват ако температурите паднат. За Европа, Сащ и Русия не са пригодени. Успеха на китайските производители се дължи единственно на местното потребление и на това че единственното място където икономиката сега расте е Китай.
Радико:
h2motor
Написал си един куп непроверени неща. Лъжи които се тиражират от двата лагера. Всеки лъже в своя полза в общи линии замерят се със кал, да не кажа нещо по лошо.
Примерно: лъжа е, че като разредиш желязофосфстна батерия до край и повече не можеш да я заредиш. Аз мойте на челника ми с който работя съм ги разреждал много пъти до нула. Лъжа е и че не могат да се ползват при температура под нулата. Батерията на моя фотоволтаик е във гаража ми и реално си е навън. Зимата имаше случай да работи и при минус десет градуса температура.
Лъжа е и това да се пресмята ефективността на електромобилите само спрямо зареждането със енергия добита от въглища. Делът на въглищната енергия вече е доста намалял и продължава да намалява. А и примерно аз ако си купя електромобил да не мислиш, че ще го зареждам с въглищна енергия. Доводите използвани срещу тези които изредих от другия лагер демек са не по малко лъжливи и фалшиви. Глупаво е да се намесва човек в такава лайнометна война защото лайната много цапат и много вонят.
h2motor:
Радико, той производителя казва тези неща, не аз. Има като теб такива, купили си BYD от тези малките, инфлуенсъри в Русия. Карат го и се кефят, обаче като разредиха батерията и си стигнаха до зарядна станция им отказа да зарежда понеже минус 15. Производителя казва да не се разрежда и оставя разредена, за да се прецака трябва да мине време, но има такива които не са прочели и на практика го установяват. Ти сигурен ли си че челниката ти е с литий - желязо - фосфат батерия, тройна както им викат. Сложи я някъде където не пада температурата тази на соларната ти инсталация, желателно е сигурно. Производителя казва да не се зарежда студена батерия, защото това и скъсява живота. Почвам да си мисля, че тези батерии наистина издържат много цикли, ако се изпълняват препоръките на производителите.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия