Автор Тема: Пробив в лечението на рак  (Прочетена 5788 пъти)

Неактивен Номак

• Сериозно Активен
  • Публикации: 398
  • Благороден!шаман!крадец на свободна енергия!

Неактивен Аtos

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 4 290
  • Мисля, следователно...мисля!
Re: Пробив в лечението на рак
« Отговор #1 -: Юни 11, 2022, 07:18:45 pm »
Номак, когато отваряш тема, постни поне едно-две изречения, знаеш правилата на форума!

Неактивен Номак

• Сериозно Активен
« Отговор #2 -: Септември 08, 2023, 01:09:53 pm »
Юлиан Караджов професор казваше в интервю защо не легализираме за медицински Ползи( при положение че всекидневно излизат проучвания че канабиса помага дори при рак)а мъчим дамите ...цитирам по спомен

Неактивен Номак

• Сериозно Активен
« Отговор #3 -: Септември 11, 2023, 11:53:24 am »
За Бога това са вашите дъщери...!!

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 4 260
  • Невежеството ражда химери...
« Отговор #4 -: Септември 11, 2023, 12:01:37 pm »
1. Нали си шаман, за кой бог иде реч, че не вдявам?!
2. Напоследък си хиперактивен, ако е волята ти, можеш да ни светнеш за причината. Ако не, броя, че духовете вече не ти служат, а е станало обратното (както и винаги става).
3. На тема рак в лично качество правя каквото мога. Тия месеци нищо не правя, що платих едно нещо на тема райф на правоверен англо-саксонски доставчик средата на лятото - и още чакам доставка...
4. Ако искаш да се бориш с ФарМафията - скачай и се бори, какво се тръшкаш тъдява?
5. В щатите на USA, където е вече е разрешен канабиса, употребата на твърди наркотици е скочила двойно!!
6. Защо ли?

Неактивен Номак

• Сериозно Активен
« Отговор #5 -: Септември 11, 2023, 12:17:12 pm »
Омертата не разбра че колкото повече ме бута толко по силен ставам..що се бутат в делата на гоя ?гоя бута ли се в делата на омертата?що се насират ?
Да свалят обвиненията без това са пришити с бели конци ... И всичко че е както преди!

Неактивен Номак

• Сериозно Активен

Неактивен comitopul

• Наблюдаващ
  • Публикации: 27

Неактивен epwpixieq-1

• Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 872
  • e^(π*ι)+1=0
« Отговор #8 -: Септември 16, 2023, 10:23:59 am »
https://norml.org/news/2021/07/22/medical-cannabis-patients-show-sustained-improvements-in-cognitive-performance/?fbclid=IwAR2lERP1yELsU5jF9cX42mGfRTaZ-IE6uq2uFBeHnVCnPAPhM9Uljn8lKBQ
Маслено олио ( така да се каже ), от листата на мъжото или женското канабис растение наречени коноп и марихуана, много лесно се извлеча. Правил съм си няколко стотин милилитра когато живеех в Пенсилвания :) (по рецептата на Рик Симпсън https://www.youtube.com/watch?v=zW6iL6Dez-c ), въпроса е просто да имате растението около себе си. За съжаление, поне за сега, не съм могъл да го завъдя в двора на къщата но още не губя надежда :). Просто трябва да намеря конопени семена които на са третирани (последните Френски бяха минали под пара) и да ги рахвърлям където ми трябва :)

А по отношение на раковите клетки когато човек разбере каква среда на организма ги прави да се развиват неконторлирано (особенно зависеща от това което слагаме в устата си), тогава лесно се преборва със всякакви ракови абномрални развития, които стандртната медицина, неправилно нарича, заболявания.