Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Водородна клетка, има ли все още ентусиасти ?
fever_wits:
Благодаря на всички за споделените мнения и идеи.
Ако някога успея, ще споделя, ако ли не, пак ще споделя, но поне ще напиша какво съм направил и какво съм получил.
Защото коментира от типа, направих, пробвах и не стана, са само "хубави" но не и информативни. Поради простата причина, че един екперимент съдържа в себе си много повече от не става.
Радико:
--- Цитат на: fever_wits в Март 04, 2022, 03:47:16 pm ---Благодаря на всички за споделените мнения и идеи.
Ако някога успея, ще споделя, ако ли не, пак ще споделя, но поне ще напиша какво съм направил и какво съм получил.
Защото коментира от типа, направих, пробвах и не стана, са само "хубави" но не и информативни. Поради простата причина, че един екперимент съдържа в себе си много повече от не става.
--- Край на цитат ---
И аз продължавам със моите любителски математически занимания. Много ама много ще ме изкефи да докажа, че 2+2=6 или дори на "7" как мислиш дали имам шанс да успея???
fever_wits:
--- Цитат на: Радико в Март 04, 2022, 06:09:05 pm ---И аз продължавам със моите любителски математически занимания. Много ама много ще ме изкефи да докажа, че 2+2=6 или дори на "7" как мислиш дали имам шанс да успея???
--- Край на цитат ---
На 6 не знам дали ще можеш, но мисля че на 5 беше възможно
Радико:
--- Цитат на: fever_wits в Март 04, 2022, 06:32:08 pm ---На 6 не знам дали ще можеш, но мисля че на 5 беше възможно
--- Край на цитат ---
Искаш да кажеш да сложа на две места по два лева после да ги събера по някакъв мистериозен начин и на финалс да се окаже, че държа в ръката си 5 лева.
И за това викаш има начин. Аз знам само един начин:
Накой друг да остане с един лев по малко.
Схващаш ли на къде бия??
fever_wits:
--- Цитат на: Радико в Март 04, 2022, 08:28:19 pm ---Искаш да кажеш да сложа на две места по два лева после да ги събера по някакъв мистериозен начин и на финалс да се окаже, че държа в ръката си 5 лева.
И за това викаш има начин. Аз знам само един начин:
Накой друг да остане с един лев по малко.
Схващаш ли на къде бия??
--- Край на цитат ---
По принцип не съм човек който обича да си "чеши" когато разговора е сериозен (поне за мен), но в случая, ще направя изключение.
Това, че ти не се сещаш начин, не значи не може :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия