Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата

Водородна клетка, има ли все още ентусиасти ?

<< < (11/20) > >>

fever_wits:
Vitan, аз ли си въобразявам или ти се заяждаш/присмиваш. Ако ти е писнало да обяснваш, че това освен за горелка, за друго не става. Просто сложи една тема със заглавие, разлагането на вода става единствено за горелка, така няма да има такива като, който да те притесняват с въпросите си.

VITAN:
Въобразяваш си. Няма такова. Мерак ти е, направи си горелка. Ако всичко ти стане ясно от А до Я, вкл. защити и критични режими - тогава дръзвай да качваш тая беля в двигател, където всичко е разчетено до милисекунда.

Да предположим подкараш карбураторна кола. И какво? Колко още такива са останали? А двигателите колко държат на допълнително "звънене", още един духов инструмент в оркестъра? Ако караш на 5-та скорост, а трябва да си на 3-та, двигателя почва да тресе. Е те това тресене/вибрации не е добре за живота на двигателя.
Дано ме разбра.

fever_wits:
Не ми е мерак за горелка. Не казвам че всичко ми е ясно. Колкото до разликата между кола с карбуратор и кола с инжекцион няма фрапираща разлика.
Отностно звъннете, предполагам имаш предвид детонаците, при по-страрите автомобили се чуват, при новите има детонационен датчик, моя си го сменях предната седмица.
Това с пета и трета, то и на бензин го има, така че не виждам общото с темата.
Може и да не съм дефинирал правилно името на темата, за което се извинявам, какво предложих по-рано, може да бъде изтрита поради факта, че не дава послезна информяция.

VITAN:
Не те разбирам. Питаш за хора с работеща клетка.
Имаш книга, в която всичко много подробно си пише.
Ако си майстор, вземаш и правиш.

За какво ти са други хора?
Имаш оригинала. Вероятно 80% от всички клетки у нас, са побългарили нещо.

Бай Илия (Юл Браун) е имал сътрудник, който се отказал, заради няколкото взрива на газ. Затова и побългарена клетка ти не требе...

И не се притеснявай за темата - тук има къде-къде по безсмислени теми, в които се водят спорове от рода: колко дявола могат да се качат на върха на една игла.

Ksurnev:
Клетката трябва да работи на честота 1.8 - 2.4 кхц. Пика на тока трябва да е 1/2 и малък обратен пик. Напрежението ми беше 40в.
При мене не се получи защото генератора, който ползвах беще слаб и постоянно се скапваше, а нямах друг.
ЕДМ, доволен ли си вече?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия