Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата

Водородна клетка, има ли все още ентусиасти ?

<< < (10/20) > >>

EDM electronics:
fever_wits, ако забеляза всички мнения освен твоето не си противоречат.
Разбирам ентусиазмът ти, наумил си си нещо, но се опитваме да ти спестим земно време, защото то е най-ценния ресурс. В крайна сметка всеки си го разходва, както намери за добре.

Ако е за образователна цел - добре, това е една от целите на живота, но все пак трябва да има и някакво приложение наученото, иначе ще е напразно. Човек трябва да се дистанцира от плявата и баласта и да се концентрира на плодотворното в живота - това е правилната философия.

Аз ако бях на твое място, ако нямах друго начинание, бих си загубил времето примерно: да пия кафенца с приятели, на риба, спорт - къдЯ, къдЯ по-добре...  :D
А тия пари, дето си си наумил за стартъпа, ги вложи за нормално гориво, като компенсация на евентуалната икономия от водорода - бас хващам ще ти излезе сметката и ще има артък.  :D

Ksurnev:
Май нищо не сте разбрали, празнословиато тук е пословично.
Така е то... Кърт Вонегът "Кланица 5".

EDM electronics:

--- Цитат на: Ksurnev в Март 03, 2022, 10:41:28 pm ---Май нищо не сте разбрали, празнословиато тук е пословично.
Така е то... Кърт Вонегът "Кланица 5".

--- Край на цитат ---
Напълни тук със съдържание, стига си критикувал.
Кажи на човека, как да подкара колата на вода, запуши устата на празнословниците.

fever_wits:
Благодаря на всички които се включиха в темата.
Явно проекта ми пропада.
Понеже темата не дава никаква полезна информация, предлагам модераторите да я изтрият.
Ако някой има работеща клетка, моля да пише на лично, бих искал да пробвам нещо.
Поздрави,

VITAN:
Направи си горелка бе мен! Лошо няма. Ще ти върши работа, ще експериментираш, ще ни светнеш на някои номера... Къде е проблема? Риск има да не ти върне пламък обратно, но ако минаваш през класически добре направен "бълбучник" - и това отпада. Това и при колата го има, но ако там ти върне пламък назад заради неадекватен дебит, става: trash havy metal !
Има и още рискове, но в книгата на бай Илия си пише всичко.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия