Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (184/919) > >>

Номак:
Умен е човека и дава някакви решения относно застаната ни родина-и аз следя изказванията му и оставам впечатлен от капацитета му-умен пичанга,ще гласувам за него (за пръв път ще ми е)

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Юли 09, 2023, 09:51:51 pm ---А, той са бил прибрал... сега поразрових за него в нета, не го бях чувАл досега...
Захлебил покрай АЕЦ Белене, с'я парите свършили и ще се пробва в политиката? Или и той е некво руско прокси като Р.Овч...
Ще се въздържа да се запознавам с неговите изказвания...

--- Край на цитат ---

Ти си пример от медицината за хронична явна комунофобия. Проблема е психически. Както е доказано от психиатри и психиатричната експертиза, че социалните мрежи водят до придобиването на психически заболявания, американските колонизаторски пропагандни технологии водят до такива комунофоби и русофобии. Те доказаха, как могат да преформатират психиката на цял един народ - руския в Украйна.

Ти успя само с един прочит на информация от Интернет категорично да окачествиш един човек, без дори да си се запознал за какво и как говори. Друг е въпроса, колко вярна е тази информация, която приемаш априори за истина. Въобще съм те забелязал, че при теб най-голяма стойност имат доказателства, като снимки, виеда и статии, които съвпадат с изградения ти мироглед, без оглед и съмнение на това, че има програми, като фотошоп, ботове за новини, видеомонтажи и пропаганди лъжи.

Аз Петър Клисаров не го познавам. Но така набързо да му дам характеристика......

Ти така и не даде определение за Червената чума - това комунизъм ли е, американска диктатура ли, колониализъм, империализъм - просто клиширано още от времената на скачането по площадите ти е останала тая инерция, още когато си се заселвал с цървулите в града.  :)

Западния Комунизъм настъпва, бъдещето ще е без притежание на собственост от обикновения човек, тя ще бъде на Блек Рок, градовете и държавите ще са притежание на частни корпорации, а хората ще са малоимотни, като в Германия примерно - без собствени жилища и коли на лизинг, а за простолюдието обществени автомобили - корпоративни, не частни /комунизъм, ама не руски - западен/.

Базов доход! - съкровената мечта на комунистите, олицетворението на комунизма, но не руска технология, а точно западен. Стои си вкъщи, нищо не прави и му плащат минимално екзистенциално възнаграждение. Идеята - да му стигат за обикновена храна в Лидал и Кауфлан, която ще представлява гумено месо от новите инвестиции на Бил Гейц, пластмасови домати, сирене от палмова мазнина и колбаси от щурци, хлебарки и плужеци и нон-стоп ваксиниране, за да са здрави хората - ха чСтитУ.  :)
А яж путко сирене....  :)

Такива като теб ще се хванат за палците един ден. Хал хабер си нямаш, какво всъщност се случва в света.
Хроничното алкохолно опиянение ежедневно те отнася в една друга реалност и ти убягва действителната. А цигарите катализират действието на алкохола.  :)

Ksurnev:
https://nova.bg/news/view/2023/07/10/418436/%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B2-%D0%B7%D0%B0-%D0%B7%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%BB%D0%B5%D1%81%D0%BD%D0%BE-%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BC-%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%B0-%D0%BD%D0%BE-%D0%BD%D0%B5-%D0%B5-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%8A%D1%80-%D1%81%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B0%D0%BB/

А Петър Клисаров е в България и вдига телефона си при обаждане.
Телефона го има в сайта на партията му.

xakep:

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 09, 2023, 07:32:42 pm ---Най-добрия американски журналист Такър Карлъсн беше уворнен от ФоксНюз]

--- Край на цитат ---

Вие знаехте ли го този журналист или разбрахте за него от пропагандните си източници, защото аз не. Реших да проверя в Уикипедия. Фразите като: "една от водещите фигури на тръмпизма", "политически коментатор" и "в предаванията си често пропагандира крайни възгледи, подвеждащи твърдения и конспиративни теории" са достатъчни, според мен, за неговото отстраняване. Според вас "най-добрия" защото, твърденията за които му плащат, съвпадат с вашия мироглед?! Пак ще повторя, едно от най-силните оръжия на Русия е пропагандата, наистина много жертви... Да не би да сте част от ниско-интелигентния електорат на вгъзраждани?

EDM electronics:

--- Цитат на: xakep в Юли 10, 2023, 02:32:40 pm ---Вие знаехте ли го този журналист или разбрахте за него от пропагандните си източници, защото аз не. Реших да проверя в Уикипедия. Фразите като: "една от водещите фигури на тръмпизма", "политически коментатор" и "в предаванията си често пропагандира крайни възгледи, подвеждащи твърдения и конспиративни теории" са достатъчни, според мен, за неговото отстраняване. Според вас "най-добрия" защото, твърденията за които му плащат, съвпадат с вашия мироглед?! Пак ще повторя, едно от най-силните оръжия на Русия е пропагандата, наистина много жертви... Да не би да сте част от ниско-интелигентния електорат на вгъзраждани?

--- Край на цитат ---
Познавам го отдавна. Той е нещо, като Слави Трифонов в САЩ. Имаше дългогодишно вечерно политическо шоу във ФоксНюз. На екран е повече от 30 г. Ако това, което си прочел в Уикипедия за него беше вярно, защо са го търпели 30 г.?

А Уикипедия е сайт в който всеки може да пише всичко, каквото си поиска, вкл. и лъжи, и измислици или пропаганди. Това не е официален източник на информация. Отворен сайт е, като Гугал-Еарт - всеки може да поства снимки и коментари.

Не само Русия ползва словото за пропаганда. Либералите са майсторите на пропагандата и не само - технически те са 1000 г. напред от Русия. Възможностите им в пропагандата са хиляди пъти по-големи.

Не знам кой плаща на Такър Карлсън да говорел неща, съвпадащи с моя мироглед. По принцип той е консевратор, като Тръмп и повече от 50% от населението на САЩ. Не знам ти измисли ли си кой му плаща, или предполагаш, че е Русия, мисля, че си по-голям конспиратор от твърденията за Такър.  :D

По повод това какъв електорат съм бил - имаш правото да ме туриш където ти харесва. Някои ме наричаха комунист, бесепар, какебист, но в гъз е раждана само либералната педерастийска сган, която днес управлява света, ако толкова много се интересуваш кой ражда от гъС. Дори президента на Латвия - Едгарс Ринкевич е аканъ педераст - чистокръвна порода педераст и се хвали с това дори /финокио/.  :D Питай него дали е в-гъз-раждан, той е от ващи.   ;D

Та ти ли ще ми говориш за раждани в гъзове? Ти живееш в една от най-педерастийските държави в света - стой си там и не се връщай, попивай от мирогледа им.

Каци ин кули!  :D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия