Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 10, 2023, 09:24:53 am ---Ти си пример от медицината за хронична явна комунофобия. Проблема е психически. Както е доказано от психиатри и психиатричната експертиза, че социалните мрежи водят до придобиването на психически заболявания, американските колонизаторски пропагандни технологии водят до такива комунофоби и русофобии. Те доказаха, как могат да преформатират психиката на цял един народ - руския в Украйна.
Ти успя само с един прочит на информация от Интернет категорично да окачествиш един човек, без дори да си се запознал за какво и как говори. Друг е въпроса, колко вярна е тази информация, която приемаш априори за истина. Въобще съм те забелязал, че при теб най-голяма стойност имат доказателства, като снимки, виеда и статии, които съвпадат с изградения ти мироглед, без оглед и съмнение на това, че има програми, като фотошоп, ботове за новини, видеомонтажи и пропаганди лъжи.
--- Край на цитат ---
Точно ти да го казваш това... смешно е.
Не знам дали забелязваш, че аз най-често давам линк към събитие, не към размисъл на някой върху събитието. Давам информацията, и смятам че всеки човек с IQ повече от номера на обувките му може да си извади изводите.
Докато ти първо ме пращаш да гледам едночасовите словесни изблици на някой си, неговите заключения, и очакваш аз да се съглася с тях.
Изказвай си собственото мнение по повод някакво събитие, не ни пращай да слушаме някакви чичковци. И не си мисли че само фотошопа е изопачаване на събития. Най-голямото изопачаване е когато някой ти обяснява какво се е случило, без да ти го показва.
xakep:
Едм, процента на педалите тук е същия, като в другите държави... Майка ти Русия не прави изключение, харесва ли ти или не. На мен лично не ми пречат докато не са ми в къщата...
EDM electronics:
--- Цитат на: xakep в Юли 10, 2023, 03:40:36 pm ---Едм, процента на педалите тук е същия, като в другите държави... Майка ти Русия не прави изключение, харесва ли ти или не. На мен лично не ми пречат докато не са ми в къщата...
--- Край на цитат ---
Че си и лъжец на всичкото отгоре.
Опитваш се да изравниш резултата, но си сбъркал.
Педерастията на запад е уредена със закон - можеш да сключваш еднополов брак, да осиновяваш дете в еднополов брак, има Родител 1 и Родител 2, можеш да правиш манифестации, да пропагандираш, да рекламираш педерастията и последната новина - да направиш стая в детско училище, където малолетните на тъмно да се събличат голи и да си барат чурките.
Всичко това е ЗАБРАНЕНО в Русия.
Хал хабер си нямаш какво е там. Не му били пречели педалите, а пита кой бил раждан в гъз.
Ако искаш да разбереш кой е в-гъз-раждан, застани пред някое огледало и ще разбереш - ще го видиш с очи. :)
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 10, 2023, 03:44:30 pm ---Че си и лъжец на всичкото отгоре.
Опитваш се да изравниш резултата, но си сбъркал.
Педерастията на запад е уредена със закон - можеш да сключваш еднополов брак, да осиновяваш дете в еднополов брак, има Родител 1 и Родител 2, можеш да правиш манифестации, да пропагандираш, да рекламираш педерастията и последната новина - да направиш стая в детско училище, където малолетните на тъмно да се събличат голи и да си барат чурките.
Всичко това е ЗАБРАНЕНО в Русия.
Хал хабер си нямаш какво е там. Не му били пречели педалите, а пита кой бил раждан в гъз.
--- Край на цитат ---
А ти си манипулатор. Спестяваш голяма част от исстината и говориш със заобиколки, без да цитираш точни данни.
Прави се така:
1. Държави, в които са разрешени еднополовите бракове:
--- Цитат ---There are currently 34 countries where same-sex marriage is legal: Andorra, Argentina, Australia, Austria, Belgium, Brazil, Canada, Chile, Colombia, Costa Rica, Cuba, Denmark, Ecuador, Finland, France, Germany, Iceland, Ireland, Luxembourg, Malta, Mexico, the Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Slovenia, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, the United Kingdom, the United States of America and Uruguay.
--- Край на цитат ---
Еднополовите бракове са резрешение не само на Запад. Освен ако включваш в Запад-а и Бразилия, Андора, Чили, Колумбия, Коста Рика, Куба, Еквадор, Мексико, Нова Зеландия, Южна африка, Тайван. Ще се съгласиш че голяма част от държавите не са на запад, нито са част от т.нар. западно общество.
Осиновяването на дете от такива двойки горе-долу съпада с горния списък.
За рекламите и манифестациите... въпроса що е то "реклама" е доста спорен. Да, говори се открито за това, но не е реклама.
За тъмната стая в детската градина очкавам линк към оригиналния материал, а не към статия в Блиц.
За забраната на педерастията в Русия... приеми едно валерианче преди да цъкнеш следващия линк:
https://youtu.be/EYH3ml0y_9w?t=1064
Обяснява ти го точно и ясно един човек, на който ти имаш безрезервно доверие...
Или ще кажеш че и кумира ти лъже и заблуждава хората? Гледа Оливър Стоун в очите и лъже? :)
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Юли 10, 2023, 04:25:21 pm ---За рекламите и манифестациите... въпроса що е то "реклама" е доста спорен.
--- Край на цитат ---
О, лукави, да не са те уволнили?! Нямаш ли си работа, та по цял ден да дрънкаш и правиш от мухата слон?!
П.п. На психо-десния сектор не трябва нищо да му се обяснява. В самата психиатрия може човек да има повече успех с обясненията...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия