Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (151/919) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: miromad в Юни 11, 2023, 04:58:15 pm ---На мен не ми е ясно, защо и е на Русия да взривява Каховската ВЕЦ, когато може просто да отвори шлюзовете? Последиците щяха да са еднакви!
Същото се отнася и за Северен поток /уж Русия го е взривила/! Защо да го взривяват, като можеха просто да спрат подаването на газ?
Или това го правят от глупост, защото на "ватенките" мисленето не им се удава? Или западните медии смятат, че тяхната публика е проста и ще приеме всичко, което те казват, за чиста монета? /по-скоро е второто/

--- Край на цитат ---

Хубаво му задаваш тия въпроси, но тая тъпа система  :D няма как да ти отговори.
Те и въпросите много неудобни. Той се зомбира от сорос-сайтовете. Ако имаше много акъл нямаше да работи с оловни обувки.  :)
Точно щото голяма част от хората в държавата са като него, затова сме под американско робство. Та той отрича и турското робство, семето му е овчедушно. Питай го няма ни един от неговия край да е бил хайдутин или партизанин. Само предатели.

juliang:

--- Цитат на: miromad в Юни 11, 2023, 04:58:15 pm ---На мен не ми е ясно, защо и е на Русия да взривява Каховската ВЕЦ, когато може просто да отвори шлюзовете? Последиците щяха да са еднакви!
Същото се отнася и за Северен поток /уж Русия го е взривила/! Защо да го взривяват, като можеха просто да спрат подаването на газ?

--- Край на цитат ---

Защото и в двата случая всички нормални хора щяха да питат "Що така бе, Миме?" А сега се правят на ударени и прехвърлят вината на някой друг. П*дали, милорд... нямат капка достойнство :)

EDM electronics:
Много тъпа система тоя с много тъпи обяснения, лишено от всякаква логика. Педали, милорд - бахти и тъпотията, като няма какво смислено да кажеш.

EDM electronics:
Горелкаджия,
ти си единствения в тая честна медия /не забравяй това/ - ФОРУМА, който разпространява лъжливи измислени новини. Първо беше на Путин новичока, сега взрива на язовирната стена. Нямаш нито едно доказателство, а ползваш форума за разпространение на фалшива информация. За подобно нещо трият канал в Ю-Туб.

Ако не представиш доказателства, че руснаците са взривили стената, ще те банна от форума!

Няма да позволя тук да се сее фашистка пропаганда и фалшиви новини, като в официалните колониални медии. Не стига, че такива като нас трябва да си казват мнението то мазето и канализацията, ами плъховете ви с плъхове колониални, налазихте и тук да мърсите с мръсните си дела.

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Юни 11, 2023, 10:18:16 pm ---Ако не представиш доказателства, че руснаците са взривили стената, ще те банна от форума!

--- Край на цитат ---

Ако не представиш доказателства, че украинците са взривили стената, земи си ходи самичък, щот не мога да те банна... :) Всъщност стой си - ще си нагледен пример на пострадал от пропагандата на ватенките ...

Дадох ти видео, където руски войници сами признават, че стената е минирана лично от тях още преди Нова година. Какво доказателство още искаш?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия