Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
Върха на дебилизма, просто няма думи:
https://www.youtube.com/v/jTf2RKrWabc
Поне да не беше заставал до прозореца докато приказва тия неща... :)
Вярвайте им бе, вярвайте им. Те никога не лъжат... еле па Салдо - губернатора на Херсонска област.
"Хората свободно се движат по улицата, аз самия току-що минах по улицата - работят магазини, бензиностанции..."
Ако не ви е ясно - зад него се вижда Дома на Културата именно в Нова Каховка:
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86_%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%8C%D1%82%D1%83%D1%80%D1%8B_%28%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%8F_%D0%9A%D0%B0%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0%29
Салдо, брат, плувайки ли мина по улицата, или на лодка? :)
VITAN:
Така е, на тия не може да се вярва. Но друго си е да ти го каже американски разузнавач (няма бивши). Даже за тебе са го снимали, има и за цената на газ-а:
https://www.youtube.com/v/SKWW7VkUhAU
"Такое у них везде!" Американец проехал по России и потерял дар речи!
П.п.: Пиячка 10 пъти по-евтина от правоверна Англо-саксия брат! Културен шок за всеки ингилизин!!
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Юни 11, 2023, 10:45:48 pm ---Ако не представиш доказателства, че украинците са взривили стената, земи си ходи самичък,.....
--- Край на цитат ---
Посочи ми, къде и кога съм твърдял, че украинците са взривили стената?
По-скоро бих си помислил, че кураторите им дето взривиха СП1 и СП2, дето им предоставиха цялото въоръжение на НАТО със сътелитната и разузнавателна групировка, са го направили. Въпреки това не бих си позволил да коментирам със сигурност, че са те.
А ти си превърнал форума в трибуна на Сорос и фашизма.
Не мислиш ли, че съм много демократичен и компромисен за разлика от американските частни медии. На знам дали знаеш Фокс Нюз изгониха Тъкър Карлсън само за дето говори факти, не измислици и съчинения, като тебе? Американците не обичат истината да се говори по медиите им, въпреки че най-големите профисионалисти журналисти правят точно това. Превърнаха се в такива диктатори, каквито комунистическия режим не познава.
Ще вляза в ролята си на американски демократ, да знаеш. Ще ти предам урок по американска демокрация. Ще ти покажа в кой е хляба и в кой ножа.
Да вземеш да си ходиш у твоя форум, там да правиш профашистка и соросоидна пропаганда от лъжи и измислици, ама те хората не са те изтрали и ти си останал сам капитан на кораба - трябва да си говориш сам или с такива интелектуалци, като GMG, да си тъпеете заедно :).
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Юни 12, 2023, 07:10:34 am ---Така е, на тия не може да се вярва. Но друго си е да ти го каже американски разузнавач (няма бивши).
--- Край на цитат ---
Витко, Витко... ти чуваш ли се какво говориш? Няма бивши разузнавачи, но един "не-бивш", чиято снимка я има на хиляди места в Интернет, спокойно прави турне из цяла Русия, за да представи новата си книга...
И много избирателно подхождаш. Приемаш за чиста монета Скот Ритър, но яростно отхвърляш Навални... Аплодираш американец, който говори против Америка, но ако руснак говори против Русия то той непременно е бил купен.. :)
--- Цитат на: EDM electronics в Юни 12, 2023, 09:06:32 am ---А ти си превърнал форума в трибуна на Сорос и фашизма.
--- Край на цитат ---
А ти в какво си се превърнал? Тодор Живков това, БКП - онова... Известно ли ти е че пропагандираш един строй, обявен за престъпен със закон? :) https://lex.bg/bg/laws/ldoc/2134920192
--- Цитат на: EDM electronics в Юни 12, 2023, 09:06:32 am ---... Американците не обичат истината да се говори по медиите им, въпреки че най-големите профисионалисти журналисти правят точно това. Превърнаха се в такива диктатори, каквито комунистическия режим не познава.
--- Край на цитат ---
За пореден път напомням, щото някои имат много къса памет:
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Юни 12, 2023, 10:02:25 am ---
А ти в какво си се превърнал? Тодор Живков това, БКП - онова... Известно ли ти е че пропагандираш един строй, обявен за престъпен със закон? :) https://lex.bg/bg/laws/ldoc/2134920192
--- Край на цитат ---
Този "закон" има декларативен характер. Там не се съдържа санкция. Отделно по всичко личи, че е направен за да се угоди на колонизаторския режим, който вече е престъпен и за който ще се търси най-строга юридическа отговорност един ден, когато се промени геополитическата ситуация в света и когато АЗ съсредоточа в ръцете си реална власт. Големи "шамари" ще раздавам :D. Първо ще изгоня всички журналисти от медиите, които са били на колониалната хранилка. Ще изгоня всички американски дипломати от посолството, ще ги редуицирам да руската бройка.
Съставомерните деяния - тези които представляват престъпления са формулирани в друг закон - Наказателен кодекс. В него няма нито един състав за проповядване на комунистическа идеология - предишна и настояща. За фашизъм има.
Дори има регистрирани комунистически партии - сега. Аз идеологии не съм проповядвал, защото не веднъж съм казвал, че поддържам частната собственост - основното различие на социалистическата диктатура от капиталистическата.
Винаги съм изтъквал факти, а не идеологии. Отново лъжеш и ми вменяваш деяния, каквито не съм вършил. Това е още един повод да те лиша от форумни права.
А като се има предвид, че ти постоянно защитаваш не просто либаралните ценности, а сатанистките, като оправдание за, употребените ядрени бомби от американците, педерастията, содомията и педофилията им, трафика на деца, проституция, оправдаване на турското робство, хулене по българските герои-революционери, овчедушието ти и като цяла токсичната ти вредност за българското самосъзнание, това е годен повод да ти огранича правата, не само за разпространение на фалшиви новини и фашистка пропаганда, а и за сатанизъм.
Ето този материал, защо не го коментира, а си измисляш от гъза факти, каквито няма и не съществуват:
SC: Шефът на британското външно министерство разкри участието на Запада в унищожаването на Каховската ВЕЦ
Британският външен министър Джеймс Клевърли случайно разкри участието на Запада в унищожаването на водноелектрическата централа Каховка, се съобщава в статия на Strategic Culture.
https://blitz.bg/svyat/sc-sheft-na-britanskoto-vnshno-ministerstvo-razkri-uchastieto-na-zapada-v-unishchozhavaneto-na-kakhovskata-vets_news958735.html
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия