Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
Ksurnev:
Става дебела!!!
Иран има хиперзвук!!!
https://www.pravda.com.ua/rus/news/2023/06/6/7405557/
Михаил Кузмов:
https://www.novetika.com/advokat-vladimir-sheytanov-gender-bulgarsko-zakonodatelstvo-pravo/ Бихте ли проявили търпение да изчетете това до края! Вероятно мнозина халхабер си нямат какво се случва, и какво предстои да се случи, след като вече легално имаме джендър лоби в парламента!!!! В това изказване от март, адв. Шейтанов аргументирано е изложил случващото се! Аз само ще добавя, Бог да ни е на помощ!
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Юни 07, 2023, 11:51:24 am ---Цитат:
чл. 3 от Истанбулската конвенция:
"Страните приемат да приемат всички необходими мерки, включително законодателни и административни мерки, политики и други средства, за да гарантират пълното и ефективно равенство между мъжете и жените и да предотвратят дискриминацията на всяка основа, включително по полов признак, и осигурят равни възможности за жените и мъжете на всички обществени, икономически, културни, граждански и политически сфери на живота."
Ако някой не е в състояние да тълкува този текст, какви последствия той ще донесе за националното законодателство, бих могъл да му направя компетентно разяснение? :)
--- Край на цитат ---
Ами разяснявай, за да се посмеем всички, компетенцио :)
Същото, но с други думи го пише в Конституцията, за която не споменаваш:
--- Цитат ---Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.
--- Край на цитат ---
Ма и аз много искам.... с'я и Конституцията трябва да четеш... колко добре си е кат Костя ти спусне всичко и ти само трябва да мучиш на площада това което са ти подали...
И ш'та открехна - не е това проблемния абзац. Напъни още малко онова, де обитава в черепната ти кухина, може и да го намериш. Ама ще трябва да прочетеш цялата Истанбулска конвенция... :) Кузмов ти е дал сламка, но е написана на език, който вероятно ти е непонятен - прекалено висока топка е за твоето ниво...
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Юни 07, 2023, 04:20:11 pm ---
И ш'та открехна - не е това проблемния абзац. Напъни още малко онова, де обитава в черепната ти кухина, може и да го намериш. Ама ще трябва да прочетеш цялата Истанбулска конвенция... :) Кузмов ти е дал сламка, но е написана на език, който вероятно ти е непонятен - прекалено висока топка е за твоето ниво...
--- Край на цитат ---
Аз май прекалено много внимание ти отделям.
Няма какво да ти доказвам. На неук неграмотник няма нужда да му се обяснява каквото и да било, той никога няма да разбере.
VITAN:
«Много чести против таких возбуждать уголовные дела, пусть вещает дальше», — заявил Путин.
--- Цитат на: Ksurnev в Юни 07, 2023, 02:43:35 pm ---Ейнова, дено сейбияна е на дал на чулякан, никой не може да му го даде.
--- Край на цитат ---
Имам идея какво може да значи, но може ли превод в ефир на книжовен български 8)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия