Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
VITAN:
Фактчекъри от всички страни, съединявайте се!
или
Цена игнорирования атомной энергетики
https://www.youtube.com/v/jFuOIVAwLd0
Не случайно ви пудрят главите, да ядете червейчета и буболечки. Не случайно...
EDM electronics:
--- Цитат на: VITAN в Февруари 03, 2023, 10:38:33 am ---
...да ядете червейчета и буболечки.
--- Край на цитат ---
Аз мисля, че на Оркаджията и Горелкаджията лешовите червеи, ларвите и скакалците на ЕС много ще им харесат :), и мълчаливо ги приветстват. Щом една отрова или едно лайно /в буквалния и преносния смисъл/ произтича от колективния запад, ако ще и педерастия да е или педофилия, то това е нещо много добро не само за такива, като тях, ами и за такива които се противопоставят на това /примерно като мен и заедно с мен 90% от останалото население, т.е. мнозинството/- и му викат свобода и демокрация на малцинството - малцинството управлява мнозинството. Важното било да имало стари БМВ-та и Мерцедеси - това било най-важното в живота.
Аз така ги разбирам по поведението на примирение, снишение, съсухрене пред колониалния началник, навеждане и робско самосъзнание. :)
За такива никога не е имало Турско робство, Фашистки режим и за всичко са им виновни комунистите. :) Даже Горелкаджията по спомен убеждаваше, че по време на Турското робство било голям лайф в България, нямало кланета...
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 03, 2023, 02:07:45 pm ---За такива никога не е имало Турско робство, Фашистки режим и за всичко са им виновни комунистите. :) Даже Горелкаджията по спомен убеждаваше, че по време на Турското робство било голям лайф в България, нямало кланета...
--- Край на цитат ---
А за някои други в Украйна няма война, а специална операция. И за всичко са им виновни Щатите... дори и за това, че стоят и по цял ден си бъркат в ... пъпа.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Февруари 03, 2023, 02:42:51 pm ---А за някои други в Украйна няма война, а специална операция. И за всичко са им виновни Щатите... дори и за това, че стоят и по цял ден си бъркат в ... пъпа.
--- Край на цитат ---
На това прецедент ли му викаш?
СВО в Ирак, Либия и Югославия война ли каза, ко? :D
Значи, когато правоверните лъжовни демократи и колонизатори правят СВО е СВО, а във всички останали случаи е война. Интересно обаче, защо при руската СВО никой на никого не обявява война? :) Тогава какво е?
juliang:
В Ирак, Либия и Югославия да се вее американското знаме над административните сгради? Долара да е въведен като единствено платежно средство?
Когато разбереш разликата тогава ще можеш да определяш лесно кое е СВО и кое - война... :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия