Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Януари 31, 2023, 10:00:18 pm ---EDM, ти си лъжец - казвам ти го в очите.
--- Край на цитат ---
Достойните мъже когато сгрешат, се извиняват и това не е признак на слабост, а напротив. Не чух ти да се извиниш и да проявиш достойнство?
Аз като разправях, че от началото на руската СВО ми ограничиха руските канали и от време на време достъпа до Яндекс и РуТуб, ти не вярваше и си мислеше, че правя пропаганда. Аз не лъжа като Урсула, която ви дезинформира с фантазиите си и простотиите, предназначени именно за глупаци, защото те ви смятат за глупаци - а аз тук мога да се съглася с нея. :)
--- Цитат на: juliang в Февруари 01, 2023, 07:48:35 am ---
И да, вкуса е различен. Кенчетата не се правят в БГ, и вкъса им е различен от този в бутилките от Костинброд. Когато завода излезе в ремонт колата се внасяи и вкуса е различен дори и в бутилките.
--- Край на цитат ---
Аз като ти разправях, че вкуса на ДЕМОКРАЦИЯТА у нас и у митрополията е различен, ти пак се пънеше, сега взе да ти затопля реотана.
Те ти демокрация у нас - цензура по политически причини, а уж имало плурализъм, ако ти е известно какво означава това. Уж само комунистите ограничавали правата и правили цензура. :D
Навремето комунистите излъгали за Чернобил, не казали на народа за радиацията, сега "Демократите" не ви лъжат затова, какво правят тихомълком, изнесоха танковия батальон в Сливен в неизвестна посока. :D
juliang:
Edm, когато на рутубата се появат Лари Кинг или Опра Уинфри, тогава ще се съглася че нещата са еднакви :) Или когато по руската кабеларка се пуска CNN или някой американски новинарски канал.
А за вкуса на колата - разликата идва от разликата в нормативната уредба и от националните особености. Де да знам, във Виетнам могат да слагат скакалци или хлебарки в колата, защото ъам това е нормално.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Февруари 01, 2023, 10:49:23 am ---Edm, когато на рутубата се появат Лари Кинг или Опра Уинфри, тогава ще се съглася че нещата са еднакви :) Или когато по руската кабеларка се пуска CNN или някой американски новинарски канал.
--- Край на цитат ---
Ти първо три пъти мери и чак тогава режи, кой бил лъжец и на кой му го казваш директно, че и аз мога да бъда много директен и ако си забелязал никак не съм от плашливите, пък тогава ми казвай какво трябвало да дават по руските телевизии.
И по този повод не си запознат и отново говориш глупости - въобще си объркал църквата на която си решил да се кръстиш.
Преди СВО в Русия функционираха огромно количество западни медии, имаше пълна свобода на присъствието им, да създават 5-тата колона от колониални роби тип Навални. Нещо повече, което няма да видиш никога в Сатанинските Американски Щати - мръсните колонизатори:
По канал 24 почти всяка вечер се провеждат геополитически брифинги, без аналог в никоя прехвалена "демократична държава". На тези брифинги почти винаги присъства и участва американски посланик, политически представители от Украйна, Израел и всеки който иска да вземе участие и да се състезава в търсене на правдата.
Та не на мен тия.
Ти за мен нямаш достойнство. Не случайно там където си се родил не се е родил нито един борец за свобода, няма нито един хайдутин. Та като вземеш да ми се праскаш с твоя градски начин на живот - съм те турил много бързо на мястото ти, горелкаджия, огняр...
epwpixieq-1:
--- Цитат на: juliang в Януари 31, 2023, 07:27:00 pm ---натриев хлорид
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: juliang в Февруари 01, 2023, 07:48:35 am ---ти правиш ли разлика между salt, soda и sodium?
--- Край на цитат ---
Мисля че правя :)
Sodium Chloride - химическа формула NaCl (натриев хлорид): https://en.wikipedia.org/wiki/Sodium_chloride & https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/element/Sodium & https://en.wikipedia.org/wiki/Sodium , за тези които не знаят "sodium" е Англииско езичното има на натрии, а защто това е така исторически се е сложило така може да се гугълва:
--- Цитат ---The name derives from the English soda and Latin sodanum for "headache remedy". The symbol Na derives from the Latin natrium for "natron" (soda in English). Sodium was discovered in 1807 by the English chemist Humphry Davy from electrolysis of caustic soda (NaOH).
--- Край на цитат ---
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 01, 2023, 10:58:28 am ---Ти първо три пъти мери и чак тогава режи, кой бил лъжец и на кой му го казваш директно, че и аз мога да бъда много директен и ако си забелязал никак не съм от плашливите, пък тогава ми казвай какво трябвало да дават по руските телевизии.
--- Край на цитат ---
Гледаам че имаш претенции какво да дават по българските телевизии, какво да пускат в американските хостинг компании... :) Иначе както показах - можеш спокойно да гледаш руските бълвочи до посиняване. Да, няма да е ефирно, но никой не ти създава пречка.
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 01, 2023, 10:58:28 am ---Преди СВО в Русия функционираха огромно количество западни медии, имаше пълна свобода на присъствието им, да създават 5-тата колона от колониални роби тип Навални.
--- Край на цитат ---
И ти е мечта и тук да се създава 5-та колона на Русия с колониални роби от типа на Костя Копейкин и Болен Сидеров? Не, мерси.
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 01, 2023, 10:58:28 am ---По канал 24 почти всяка вечер се провеждат геополитически брифинги, без аналог в никоя прехвалена "демократична държава". На тези брифинги почти винаги присъства и участва американски посланик, политически представители от Украйна, Израел и всеки който иска да вземе участие и да се състезава в търсене на правдата.
--- Край на цитат ---
Поздравявам ги. Но една птичка пролет не прави.
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 01, 2023, 10:58:28 am ---... Та като вземеш да ми се праскаш с твоя градски начин на живот - съм те турил много бързо на мястото ти, горелкаджия, огняр...
--- Край на цитат ---
Искрено се радвам че оценяваш начина ми на живот. Аз се гордея че върша нещо полезно за индустрията и за хората. За разлика от теб, който се гордееш с това че по цял ден си бъркаш в ... пъпа.
--- Цитат на: epwpixieq-1 в Февруари 01, 2023, 05:20:53 pm ---Sodium Chloride - химическа формула NaCl (натриев хлорид): https://en.wikipedia.org/wiki/Sodium_chloride & https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/element/Sodium & https://en.wikipedia.org/wiki/Sodium , за тези които не знаят "sodium" е Англииско езичното има на натрии, а защто това е така исторически се е сложило така може да се гугълва:
--- Край на цитат ---
А защо смяташ, че количеството натиеви йони посочени на опаковката не идват от натриевия бензоат - широко използван в хранителната промишленост консервант?
Това че кола-та съдържа sodium не означава автоматично че съдържа salt (sodium chloride). Това исках да ти кажа.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия