Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: EDM electronics в Септември 03, 2024, 11:15:50 am ---Карал си бил Ямахата, а лъже кът дърт асеновградски циганин.
Не съм срещал толкова възрастен лъжец-неблагодарник.
--- Край на цитат ---
Ми карам си я! Батко джул пие бира! Карай и ти ямаха, пий бира, какво ти пречи, насмогнал на масата? Или масрафа не стига за това? Другари, да съберем волни пожертвования пък той ще ни каже как си спасява децата от джендър идеологията!
EDM electronics:
Нали съм ти казвал че аз нон сто еша пъпа.
Ще ти трябват 2-3 реинкарнации и толково комунистески революции да преживееш,
Да я докараш малко дори кът мене.
А Дядо ти Мраз пие бира щот се е скапал от теца. ;)
Той много е зле завалийката.
VITAN:
Германия плати обезщетение на осъден за изнасилване на 14-годишно момиче и мигрант със 160 присъди, преди да ги депортира в Афганистан
https://obektivno.bg/germaniya-plati-obezshtetenie-na-osaden-za-iznasilvane-na-14-godishno-momiche-i-migrant-sas-160-prisadi-predi-da-gi-deportira-v-afganistan/
Д,Б!
После (руският) украинец Хрушчов отново разреши абортите, да се понрави на нагло-саксите, заради техните искания по демографията в СССР. Много ивъл рашънс се раждали...
juliang:
--- Цитат на: epwpixieq-1 в Септември 03, 2024, 11:57:53 am ---Нещо съвсем ви изпуснах мисълта тук :o Видеото на Тъкър е за системата в САЩ, а вие ми говорите за избори в България и всички сфери на обществения живот.
--- Край на цитат ---
Запознат съм донякъде със здрвната система в САЩ, вероятно не колкото теб. Отново казвам - тя не е образец за подражание, не е и повод за гордост.
Ако не се лъжа преди десетилетия и Майкъл Мур пусна някакъв филм на тая тема. Така че Тъкър не казва нищо ново.
--- Цитат на: VITAN в Септември 03, 2024, 01:53:39 pm ---Германия плати обезщетение на осъден за изнасилване на 14-годишно момиче и мигрант със 160 присъди, преди да ги депортира в Афганистан
--- Край на цитат ---
Дали им по илядо евро джобни... егати "обезщетенията"...
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Септември 03, 2024, 01:59:21 pm ---Дали им по илядо евро джобни... егати "обезщетенията"...
--- Край на цитат ---
Ее, трябва да им платят, че са си търкали зъбите, да им ядат немската манджа...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия