Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
Най-добър е бил живота през соца. Сега ще преоткриваме преимуществата му.
Какъв капиталист си ти мишок?
Купил си един стар западен дарак и вика аз съм щастлив.
Ти си глупак антикомунисте.
Децата ти ще станат джендари, ако не те, внуците ти. Ще ти се затрие котилото.
И трябва щот си прос.
Подиграваш се на комунист, да се правиш на пич, но сам знаеш и усещаш, каква заблудена шушуминга си. Добре, че съм аз,, да те отрезвя за твоята същност.
Бил съм дъртеел, кът съм разговарял с дъртаци.
То съм и глупав, щот разговарям с тъпаци.
h2motor:
juliang, тогава ще минем на фелшери и санитарки. И тях ли ще ни вземат ? Едно време на село имаше един фелшер и лекуваше бабите от инсулт много по успешно от съвременната медицина, оправяше ги без последствия, без да се инвалидизират. Като я види че крака, ръката не я слушат, устата се е изкривила - лягай, дайте сега възглавници и ги подрежда така че да блокира тиковете, дава им някакви лекарства не от аптеката, а от чантата си безплатни, струваха стотинки тогава и бабата се оправя, по 5-6 инсулта правеха и се оправят. Но още докато се случи с колелото и с чантата си той вече е там, 5 минути. Сега как е не ми се говори. Тъпанари.
EDM electronics:
Срам ги е вече да гово ят антикомунистически. Не щат и да подскачат по площадите.
Когаго внуците им станат джендари и наркомани, чак тогава ще признаят колко съм бил прав.
Тогава те самите ще станат комунисти.
Кога комунистите ви караха да ставате педерунгели ве, да си сменят пола, да станат изроди?
Дано с гордост риемете техните ценности.
EDM electronics:
Карал си бил Ямахата, а лъже кът дърт асеновградски циганин.
Не съм срещал толкова възрастен лъжец-неблагодарник.
epwpixieq-1:
--- Цитат на: juliang в Септември 02, 2024, 02:21:45 pm ---Да - съгласен съм, системата не е толкова ефективна колкото на всички им се иска. Пари се пилеят и откровено се крадат. Но ще се съгласиш - това е във всички сфери на обществения живот. И в култура, и в образование, и в сигурност... И при единия строй, и при другия.
...
Държавата - също. И това е валидно навсякъде.
Ами спрете да ходите за гъби в деня на изобрите. Събираме се всички българи, пускаме бюлетината за Костя или Слави и кат дойде един от тях на власт - всичко ще се промени за един мандат.
Разбери го - правителството не сме си го внесли. Ние сме си го избрали. Тия дебили са част от обществото и са представителна извадка от него.
--- Край на цитат ---
Нещо съвсем ви изпуснах мисълта тук :o Видеото на Тъкър е за системата в САЩ, а вие ми говорите за избори в България и всички сфери на обществения живот. Казах ви отново, говорите без да погледнете инфромацията и разбиране, на база на това което сте се научили преди. Знаете ли вашето виждане (както и на доста колеги във форума за съжаление) ми прилича на приказката за чука. Виждате ли на чука всичко му се вижда като пирон, понеже знае само как да забива ;D
Най-лошото е когато човек се установи в определно русло на мислене и не му е интересно да изследва алтернативни гледни точки. Кажете ми какъв е смисълат на една дискусия, при положение че събеседника "вижда" нещата без да анализира нова информация (реторично зададен въпрос).
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия