Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (861/919) > >>

h2motor:
EDM electronics, баба ти не е имала никакви такива политически възгледи, комунизма и идеология му са били много далечни тогава за хората участвали в тази съпротива. Познавам командира им, лично ми го е казвал - какво са знаели и против какво са се борили. Основното е било да спасяват хората от глад и тормоз от такива изроди способни да изтезават друго човешко същество. Не само партизаните са се борили, сред онази власт е имало много..много нормални хора които са им помагали, много нормални българи които са разбирали какво правят и са били абсолютно на тяхна страна. Такава отрепка която да изтезава хора така тогава е можело да намериш само в някой затвор, нормални са си били българите..също от него го знам.

h2motor:
juliang, сега има геолокация и то отдавна може да се каже, на флашката с биткойните ти има инфо къде си бил, целия ти път може да се очертае. Флаш памет се чете като се разредят миниатюрни кондензатори и после се заредят отново, но машината се отпечатва вече също.

juliang:

--- Цитат на: h2motor в Септември 01, 2024, 08:37:44 am ---juliang, защото не знаеш колко лесно ще те намерят. Тези файлчета са индексирани от твоята операционна система, съответно тя е променена така че като влезеш спокойно в интернет в трафика от твоята машинка има следи че ти си качил този файл.

--- Край на цитат ---

Искаш ли двамата с теб да качим един абсолютно еднакъв файл някъде, после и двамата да свалим двете копия и да ги изследваме байт по байт? Ще ти се разтресе цялата конспирация - файловете ще са еднакви до байтче.
И ще се съгласиш че няма как да е по друг начин :)
Пич, пак ти казвам - вкарал си се в някакъв много жесток филм.
Да, има MAC адрес на мрежовата карта, но във всички съвременни компютри той вече може да се променя, а и той не остава в пакета данни, а стига само до рутера ти. Оттам нататък всичко е по IP адрес.

Михаил Кузмов:

--- Цитат на: h2motor в Септември 01, 2024, 08:45:30 am ---EDM electronics, баба ти не е имала никакви такива политически възгледи, комунизма и идеология му са били много далечни тогава за хората участвали в тази съпротива.

--- Край на цитат ---
Моторчо, още ли не си проумял колко е фалшив този човек? Тая баба де се повтаря пост след пост, си има име. Ако е толкова известна, но май е известна само на внука си! Същото и за дядо му! Какво е правил в сливенският затвор не ми е ясно, но явно след това силно е впечатлен, и си е измислил баба! И по тази причина на мен ми дали работа в БАН. Иначе така не дават работа на всеки! Щом някой не му допада започва да си измисля, фашист, после комунист, комсомолски секретар, неблагодарник......и т.н. Добре че не правя архив на измислиците му че SSDто до сега да е блокирало!

juliang:
Умен човек ще се окаже тоя Владимир Владимирович:

Особено за учениците в Курска област закупуването на географски карти си е хвърляне на пари на вятъра :)

За цирка тая нощ няма да отварям дума...
Коментарите може и да ги пропуснете, може само "документалката" да гледате
https://www.youtube.com/v/dPVEk47P4iE
Коментара в края на видеото е доста интересен... Също така и един кадър с работа на ПВО от покрива на сграда в очевидно жилищен район...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия