Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (84/919) > >>

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Април 25, 2023, 10:34:04 pm ---Той щото Костя Копейкин финансира партията си само от членски внос и от заплатата си като уредник в някакъв исторически музей.
--- Край на цитат ---
Жужи Кехая,

За крадеца всички са крадци, за лъжеца - всички лъжци, за измамника - всички измамници, за продажника всички са продажници...

Не, че имаш душа да го разбереш, но все пак.

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Април 25, 2023, 10:37:16 pm ---Слушай ве селски софиянец, горелкаджия:

--- Край на цитат ---
Селтака си личи по изказа...

--- Цитат на: EDM electronics в Април 25, 2023, 10:37:16 pm ---Кога е имало руска пропаганда за педерастия, смяна на пола

--- Край на цитат ---
Да, това го нямаше. Но имаше други, според моето скромно мнение по-страшни неща. Имаше пропаганда да блъскаш катовол цял живот за нищо, чакайки да настане един рай, което беше ясно че никога няма да настъпи.

--- Цитат на: EDM electronics в Април 25, 2023, 10:37:16 pm ---кога е имало военни руски бази у нас.

--- Край на цитат ---
Имаше само руски ракети способни да носят ядрени бойни глави, но без главите - руснаците ги беше страх да ни ги дадат. Дори нямахме кодовете за изстрелването им. Можехме само да ги бършем от праха и да ги охраняваме.

--- Цитат на: EDM electronics в Април 25, 2023, 10:37:16 pm ---... кога са ти крали златото, тока.

--- Край на цитат ---
Златото - веднага след 1945-та. Тока - през 80-те години, когато стояхме 2 часа на светло и два на тъмно, за да изнасяме срещу валута тока за Турция и Гърция.

--- Цитат на: VITAN в Април 25, 2023, 10:41:25 pm ---За крадеца всички са крадци, за лъжеца - всички лъжци, за измамника - всички измамници...

--- Край на цитат ---
Няма как да не се съглася с това твое твърдение. Съгласен съм абсолютно с него :)

VITAN:
Но не се съгласи с края на изречението. А то е:
...за продажника всички са продажници...

Сиреч, за ибрикчията всички са ибрикчии.

ppipilica:
Абе Юлиане, ти как ще се почувстваш ако син ти се изпедераси, дали ще си горд със неговите евроатлантически ценности и това да има свобода на избора. Дали ще си доволен ако идете заедно на пазар да си купи нова рокля, дет се вика на чужд гръб и сто тояги са малко.
Редовно правиш номера да сменяш темата.

juliang:

--- Цитат на: ppipilica в Април 25, 2023, 11:06:39 pm ---Абе Юлиане, ти как ще се почувстваш ако син ти се изпедераси, дали ще си горд със неговите евроатлантически ценности и това да има свобода на избора. Дали ще си доволен ако идете заедно на пазар да си купи нова рокля, дет се вика на чужд гръб и сто тояги са малко.
Редовно правиш номера да сменяш темата.

--- Край на цитат ---

Ако се изпедерасти на 20 години - това си е негов избор. Няма да съм очарован, но той вече е голям човек, и е точно толкова свободен колкото и аз.
А ако се изпедерасти до 18 годишна възраст - вината ще е изцяло моя, защото не съм бил родител, който се е справил с възпитанието на детето си.

Но и в двата случая няма да търся вината в Европарламента, в НАТО, в САЩ или в телевизиите. Защото сега и аз и сина ми имаме избор да сме нормални или педали. А преди 30 години никой нямаше избор - ставаш чавдарче, после пионерче, което обича партията от дъното на душата си. И ако детето ти вземе че не демонстрира пламенна обич към пионерската организация, току-виж и ти си загубиш работата... Същото можеше да ти се случи ако вече порасналия ти и самостоятелен син реши да прескочи оградата на границата и да си търси препитанието в загниващия капитализъм. А па ако чичо ти е бил "невъзвръщенец" или братовчеда на дядо ти е бил царски офицер - край, всички врати дори и за мижавото кариерно развитие по онова време ти бяха затворени предварително. Дори висше не можеш да запишеш. А сега бивши служители на тоталитарната ДС са и в парламента, и по министерства, и в бордове на държавни предприятия, и са шефове на огромни частни компании...

--- Цитат на: VITAN в Април 25, 2023, 10:57:22 pm ---Сиреч, за ибрикчията всички са ибрикчии.

--- Край на цитат ---

И това, Витко, и това... ето примерно за ЕДМ-а всички които не са си заболи червено знаменце в задника са ибрикчии, или поне фашисти. Цяла Европа, и даже в САЩ зад океана. Абсолютно всички, без разлика на цвят на кожата, вероизповедание и социален статус. Че и немалка част от пишещите в тоя форум са такива в неговата глава.
И ти не си далеч от тази позиция, като гледам...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия