Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (83/919) > >>

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Април 25, 2023, 10:18:35 pm ---Дискутирам темата за евроатлантическите ценности, къде ми забиваш на военна тема.

--- Край на цитат ---
Ти виждаш ценностите в педалите. За мен Евроатлантическите ценности са нещо съвсем друго. Да, не всичко е идеално, но никой не ме принуждава да приемам всичко.

--- Цитат на: EDM electronics в Април 25, 2023, 10:18:35 pm ---И никоя телевизия у нас не прави проруска пропаганда, но пропедалската е ежеминутна.

--- Край на цитат ---
Преди няколко десетилетия именно проруска пропаганда се лееше като из ведро. Не само от телевизията, от всякъде. И затова яростно се противпопставям на опитите този период да се върне, или да се предсатвя като нещо хубаво. Никак не ми хареса тогава, честно.

--- Цитат на: EDM electronics в Април 25, 2023, 10:18:35 pm ---Не ме карай да сменя плочата, че почваш да ме ядосваш. Няма да ти цепя басма дърт ли си, млад ли си. Ти си един един т..р, дето за нищо не става.

--- Край на цитат ---
Напрви си няколко упражения за успокояване и ще ти мине. Забъркай си там чайчета, гъбички и билки... И си пази нервите - не се възстановяват.

П.С. И не всичко е за войната. Има и за културата в Русия:
https://www.youtube.com/v/xrqrthjXDIs

Има и за политика:
https://www.youtube.com/v/Cr7WhKg2fTI

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Април 25, 2023, 10:23:56 pm ---Ти виждаш ценностите в педалите. За мен Евроатлантическите ценности са нещо съвсем друго. Да, не всичко е идеално, но никой не ме принуждава да приемам всичко.
Преди няколко десетилетия именно проруска пропаганда се лееше като из ведро. Не само от телевизията, от всякъде. И затова яростно се противпопставям на опитите този период да се върне, или да се предсатвя като нещо хубаво. Никак не ми хареса тогава, честно.
Напрви си няколко упражения за успокояване и ще ти мине. Забъркай си там чайчета, гъбички и билки... И си пази нервите - не се възстановяват.

--- Край на цитат ---
Ти дебил ли си?

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Април 25, 2023, 10:09:45 pm ---Прекалено жълто е, не се ли усещаш?
--- Край на цитат ---
А ти?!
Понеже няма да ти светне, ще ти дам пример: Втора световна война - как са действали дядовците на тия. Бандеровците.
Преобличат се като бойци от Червената армия и... избиват поредното село.

Ако твоето потомство е умно като тебе, ще го считам Вселенска справедливост и милост спрямо околните...

Упс, то нещо официално за България за няколко години САЩ е изсипал над 100 000 000$ !!
- това те прави от полезните идиоти, работещи за тях без пари.
- много медии и доносници се позлатиха от тоя златен дъжд.

А случайно да знаеш колко милиарда изсипаха за медиите в Украйна?!

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Април 25, 2023, 10:27:22 pm ---Понеже няма да ти светне, ще ти дам пример: Втора световна война - как са действали дядовците на тия. Бандеровците.
Преобличат се като бойци от Червената армия и... избиват поредното село.

--- Край на цитат ---
Да се сещаш за "зелените човечета", станали пословични преди най-демократичния референдум за Крим преди 10-тина години? Или нямаше такова нещо?

--- Цитат на: VITAN в Април 25, 2023, 10:27:22 pm ---А случайно да знаеш колко милиарда изсипаха за медиите в Украйна?!

--- Край на цитат ---
Той щото Костя Копейкин финансира партията си само от членски внос и от заплатата си като уредник в някакъв исторически музей. Или Карбовски покани Митрофанова само щото са приятелчета? Или на Волен телевизията в добрите си години не работеше по 24 часа без никакви реклами и въртеше само съвеЦки филми - спонсорирана само от привърженици на партията ...

EDM electronics:
Слушай ве селски софиянец, горелкаджия:
Кога е имало руска пропаганда за педерастия, смяна на пола, кога са слагали в храната скакалци, хлебарки, кога е имало военни руски бази у нас, кога са ти крали златото, тока.

Било е тъкмо обратното.

Слушай инат мръсен, не говори напук.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия