Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
Михаил Кузмов:
Остави ти батко Джул, той чеше пъпа, познай къде? Имам едни 1000 лв. обещани от време оно! Та познаеш ли печелиш ги! Нищо работа, без зор!Как са децата, ще ги водиш ли на море? Ама не сега, много е жега. И на мен ми е трудно да чеша пъпа на черноморието! Пък после на острова, ама дано захладнее! Аиде от мен поздрав, да е жив и здрав бог путин!
VITAN:
Много неща, които звучаха като митове и легенди, придобиват въплъщение:
Пленный Ромаев: ВСУ пообещали заключенным отдать Белгород на растерзание
https://rg.ru/2024/07/16/plennyj-romaev-vsu-poobeshchali-zakliuchennym-otdat-belgorod-na-rasterzanie.html
Опубликовано видео допроса военнослужащего 57-й моторизованной бригады ВСУ Дмитрия Ромаева, попавшего в плен в Волчанске. У 44-летнего Дмитрия Александровича четыре судимости: кражи, разбои, убийства, наркотики. Освободили его раньше срока в обмен на контракт с ВСУ.
Нескольких его товарищей, решивших схитрить и сбежать по дороге из тюрьмы в ТЦК, поймали и отправили на фронт, отбивать оставленные ВСУ позиции в Волчанске. Несколько человек попробовали сбежать и оттуда. Двум убийцам это удалось. Еще пару рецидивистов поймали и пообещали расстрелять при следующей попытке. Сам Ромаев сбежать не пытался - он надеялся на обещанную ВСУ возможность покуражиться в Белгороде.
"Нам сказали: отобьем Волчанск, потом пойдем на Белгород и там сможем делать все, что захотим: насиловать, грабить, сеять хаос", - приводит рассказ пленного канал "Северный ветер".
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юли 16, 2024, 07:35:25 pm ---Остави ти батко Джул, той чеше пъпа, познай къде? Имам едни 1000 лв. обещани от време оно! Та познаеш ли печелиш ги! Нищо работа, без зор!Как са децата, ще ги водиш ли на море? Ама не сега, много е жега. И на мен ми е трудно да чеша пъпа на черноморието! Пък после на острова, ама дано захладнее! Аиде от мен поздрав, да е жив и здрав бог путин!
--- Край на цитат ---
Батко ти Джул където и да иде, носи със себе си оковите на неолиберализма. Чесането на пъпа е кратко - миг, безкрайността която го очаква в неолибералната действителност е 100 гр. + околна работна температура на свобода, никой не го кара да е там, той сам си е избрал съдбата на мъченик. Единствената утеха от тази доброволна демократична неолиберална каторга е - да пие нон-стоп бира и да си мечтае колко по-зле от него има - примерно как ЕДМ-а живее на село, кара ръждива Жигула без парно и климатик :D, чеше пъпа по цял ден :D и не листи сп. Плейбой за лъснибастуни. :D
Бог Путин е Месията! :) - справка Библията...Влад...Мира.... :)
h2motor:
juliang, намалявнето на българите няма общо с никакви кошари. Хората с образование, ако въобще са създали семейство в общия случай оставят 1 дете от двама и много често нямат нито едно дете. Има връзка с образованието, загубеното време за придобиване на висше образование да реализация като търговски работник после. А това с работата в чужбина е митична история, работата е само за нискоквалифирани специалисти, ако не си завършил там дори основното си образование.
h2motor:
Защото тези които работят си намират такава работа с която едно жилище не могат да си изплатят за по малко от един живот, плащат им едва, едва...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия