Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (726/919) > >>

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Юни 11, 2024, 11:04:37 pm ---Идолът на кухите лейки Володимир Зельенъский каза: 31 000. Факт.

--- Край на цитат ---
А един друг идол - на пълните с петолъчки лейки - заяви, че загубите на ватниците са 5 пъти по-малко от украинските. Така че да не прави въпрос за едни 6 000 души - толкоз загиват по пътищата между блатата за година само...

merlinbg:

--- Цитат на: juliang в Юни 11, 2024, 11:01:11 pm ---Знаеш ли колко са загиналите в Хирошима и Нагасаки? А сега ще ти стиска ли да кажеш колко са загиналите в тая простотия де я забърка жужето?

--- Край на цитат ---

Източници посочват 330 000 убити, 476 000 ранени и 9 200 000 бездомни от зверската и ненужна бомбардировка на краварите.

Според наркомана жертвите от страна на Усрайна са около 32 000. Според мен са около милион, милион и двеста хиляди. Аз ли съм прав или бръщолевенията на наркомана са верни???

А ти на моите въпроси ще отговориш ли някога??? Или не ти го позволява религията???

VITAN:

--- Цитат на: merlinbg в Юни 11, 2024, 11:11:36 pm ---     А ти на моите въпроси ще отговориш ли някога??? Или не ти го позволява религията???

--- Край на цитат ---
Оф, наквасил се е вече порядъчно - щом се обажда там, де не го викат.
Споко де, ще удари още едно и ще ти натрака някаква клавишна последователност...

merlinbg:

--- Цитат на: VITAN в Юни 11, 2024, 11:16:11 pm ---Оф, наквасил се е вече порядъчно - щом се обажда там, де не го викат.
Споко де, ще удари още едно и ще ти натрака някаква клавишна последователност...

--- Край на цитат ---

Викаш... вече е в режим на генератор на случайни думи  :D

juliang:

--- Цитат на: merlinbg в Юни 11, 2024, 11:11:36 pm ---     Източници посочват 330 000 убити......
Според мен са около милион, милион и двеста хиляди.

--- Край на цитат ---
Грешни са ти източниците, ма нейсе...
И кой викаш е касапина? Да напомня - едното е война, а другото е някаква СВО...

--- Цитат на: merlinbg в Юни 11, 2024, 11:11:36 pm ---     А ти на моите въпроси ще отговориш ли някога??? Или не ти го позволява религията???

--- Край на цитат ---
Специално прегледах всичките ти писания днес. Въпрос не видях...

P.S. И да продължим със сериала:
https://www.youtube.com/v/trJJmnorUAM
Сигурно и жужето е в режим "генератор на случайни думи"...

--- Цитат ---Пинокио: Лъжата бива два вида – на едната краката са къси, а другата има дълъг нос
--- Край на цитат ---

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия