Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (725/919) > >>

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Юни 11, 2024, 10:04:46 pm ---Подкрепям Николай Марков за всичко, което прави и съм солидарен с това.

--- Край на цитат ---
Значи приемаш че си въшльо... или въшливец, или как го каза там "полковника"

--- Цитат на: EDM electronics в Юни 11, 2024, 10:04:46 pm ---Но си мисля, че докато у нас не стане същия майдан, както в Киев 2014 г. - демократичен майдан, който със сила изхвърли законно избраната власт, нещата няма да се оправят и все ще печелят властта партии, които посолството реши и с проценти, които то пак реши.

--- Край на цитат ---
Той се случи, ма ти беше с памперси още...

После имаше и "белия автобус", ма и тогава явно си бил зает да си мериш чурката с линийка и си го пропуснал.
Имаше и протести срещу Орешарски (реално беше срещу Пеевски, ма това са подробности):

вероятно у катуна и това сте пропуснАли да забележите...

--- Цитат на: VITAN в Юни 11, 2024, 10:07:20 pm ---... 1. Трябва да имаш акъл, за да разбереш от тънко тролене, което ни даваш да гледаме.

--- Край на цитат ---

Ако "Деде" е за мен, то моето тролене е толкоз дебелашко, колкото ми стига възпитанието. От по-тънко не вдявате.

--- Цитат на: VITAN в Юни 11, 2024, 10:07:20 pm ---8. Страх ви е от войната в Украйна, защото тя вече ще ви бие шута! Ако ви има...

--- Край на цитат ---
Не ни е страх, ужасени сме от варварщината. Не сме предполагали, че на планетата Земя съществуват все още такива диваци.

merlinbg:

--- Цитат на: juliang в Юни 11, 2024, 10:52:41 pm ---Не ни е страх, ужасени сме от варварщината. Не сме предполагали, че на планетата Земя съществуват все още такива диваци.

--- Край на цитат ---

За краварите ли говориш? Прав си и аз не съм вярвал,че са такива диваци. 150 военни конфликта в досието имат... не е нормално.

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Юни 11, 2024, 10:52:41 pm ---Ако "Деде" е за мен, то моето тролене е толкоз дебелашко, колкото ми стига възпитанието. От по-тънко не вдявате.
--- Край на цитат ---
1. Деде = Мише => ял к'ифтета там в някакъв институт. Пробутващ ни сега всякакви партенки.
2. Ти си Жужи, вече обясних откъде идва това заглавие.
3. Предлагам новите членове на форума да се приемат след минат тест за интелигентност над средната. Много станаха недоразуменията. Трошим време да учим кое е: А и кое: Б.
4. Имайте милост. Моля.

juliang:

--- Цитат на: merlinbg в Юни 11, 2024, 10:57:21 pm ---     За краварите ли говориш? Прав си и аз не съм вярвал,че са такива диваци. 150 военни конфликта в досието имат... не е нормално.

--- Край на цитат ---
Знаеш ли колко са загиналите в Хирошима и Нагасаки? А сега ще ти стиска ли да кажеш колко са загиналите в тая простотия де я забърка жужето?

--- Цитат на: VITAN в Юни 11, 2024, 10:59:54 pm ---2. Ти си Жужи, вече обясних откъде идва това заглавие.

--- Край на цитат ---
Вземете се разберете с ЕДМ-а как ще ми казвате, да няма обърквации... :)

--- Цитат на: VITAN в Юни 11, 2024, 10:59:54 pm ---3. Предлагам новите членове на форума да се приемат след минал тест за интелигентност над средната. Много станаха недоразуменията. Трошим време да учим кое е: А и кое: Б.

--- Край на цитат ---
Мисля че ако напишат "Путин х*йло" ще е достатъчно да им се разреши достъп :) Или да отговорят на въпроса "Чей Крим?" :)

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Юни 11, 2024, 11:01:11 pm ---Знаеш ли колко са загиналите в Хирошима и Нагасаки?
--- Край на цитат ---
Само подпаленото Токио със запалителни бомби ти прави около 100 000 души.

--- Цитат на: juliang в Юни 11, 2024, 11:01:11 pm ---А сега ще ти стиска ли да кажеш колко са загиналите в тая простотия де я забърка жужето?

--- Край на цитат ---
Идолът на западните кухите лейки Володимир Зельенъский каза: 31 000. Факт.

Нерде 100 000 от един нальот, нерде 31 000 за цяла война.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия