Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (711/919) > >>

Ksurnev:
Витя, да обясня нещо.
Жужи се храни твърде здравословно. Приема храни с изключително много ФИБРИ.
Дебелото му черво е много натоварено и тоалетната не му стига.
За това останалото го маже във форума.

Михаил Кузмов:
СЪРове, всичко разбирам, но едно нещо не разбирам! Използвате непрекъснато, обиди, клевети, измислици, лъжи а когато ви се отговори с "вашите камъни" се оказвате засегнати! Ами не карате руски коли, нали? И изобщо, какво руско имате, освен любов към Путин?

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Юни 08, 2024, 08:34:51 am ---Confirmed:
USS Eisenhower aflame as second attack destroys flight deck—many dead and wounded

https://strogosekretno.com/index.php?p=newsroom&nid=11487

--- Край на цитат ---

Ти вЕрно ли ни убеждаваш с този материал? Съвсем си си изгубил ума.
ОК, отворил си strogosekretno.com... Aма има едни линкове вътре. Тях поне цъкна ли ги? Видя ли "доказателствения материал" вътре?  Най-малкото прочете ли какво пише?

--- Цитат ---Video taken from a small boat includes wave sounds, continual changes in focus and direction and cannot be duplicated with game software.
--- Край на цитат ---
Някакво малко корабче заснело атаката... имаш ли идея че на 50 км около самолетоносача дори гларусите трябва да имат разрешение за да прелитат и делфините - да плуват? :)
И върха е самото видео. Не мога да се стърпя да не го споделя с широката аудитория... :)

https://seed125.bitchute.com/jH2cxqiDdnbb/FXAot7T3Gk7W.mp4
Изобщо, ама съвсем не може да бъде направено с гейм софтуер, само дето точно с това е направено. И то доста нескопосано и евтино, със софтуер от преди 20 години.

--- Цитат на: VITAN в Юни 08, 2024, 07:59:09 am ---Браво Жужи,
виждам, че ти върви математиката.
Я виж тука, дали излизат сметките:

--- Край на цитат ---
Ученията също са скъпо занимание, а по-добро учение от такова в реални условия няма как да се направи. Американците поне са спестили от мишени и полигон :)

juliang:

--- Цитат на: merlinbg в Юни 08, 2024, 12:15:16 am ---      Мдааа... видях, че си и невероятен енергртик. Ако не е тайна, къде си завършил енергетика? Не че се заяждам, ама ако в ТУ-София кажех или напишех "природната газ" и си печелех двойка за награда одма :) Природният газ е в мъжки род, а светилната газ е в женски. Казвам ти го само за да не се излагаш пред хората... че срамно излиза... както казваш :)

--- Край на цитат ---
Не внимаваш в диалога, включваш се по средата...
Не съм завършвал "висшо", аз съм проЗ бачкато с оловни обувки.
Когато си на обекта, е достатъчно да кажеш "газта" и на всички е ясно че става въпрос за горивото. Щот всякакв други газове в предприятията - бол. Ако кажеш "газове" в котелното всеки който е прекарал поне малко време там, ще му стане ясно че става въпрос за димни газове, пропуски от комина. А ако кажеш "газът"... не се сещам кога за последно съм чувал това при работа, и предполагам останалите ще те гледат доста странно...
Камара теоретици са се събрали тук, но когато ми поносиш малко чаната с инструментите, чак тогава ще почнеш да навлизаш в реалната професия с нейните жаргони. Само че няма да изкараш много в тия условия... "Tокл" означава околна температура, т.е. температура в помещението... :) Колко ще издържиш там дори само седейки на столчето?

Михаил Кузмов:
Да беше за сефте, а то редовно!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия