Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (710/919) > >>

VITAN:
1. Да, изчисленията са руски.
2. Защо е ниско потреблението? А? пАтоци? Скъпи шистаци?
3. А пропуснатите ползи, затворените заводи, оскъпената продукция?
4. Разбираш от икономика, колкото свиня от кладенчова вода.
5. Ако гледаш буквално с розови очилца, сметките ти излизат.
6. Защо на Mercedes, BASF, BMW и пр. сметките им НЕ излизат?
7. Аре оди да ги светнеш, да се връщат у немецку! А?!
8. Пропуснатите данъци... социалка, стандарт на живот.
9. Янките се кефят, че лапат вече от еУропейски заводи в USA.

Оо, ясно. Много сложно ще ти излезе уравнението, с много параметри => сложно ти е.

juliang:
Витко, имаш ли идея колко е струвала природната газ исторически? Цената е горе-долу толкова, колкото е била от 2010-та година насам, като изключим лудостта преди 2-3 години.
2012 година - 28 евро/мегават, 2014 година - 26, 2016 година - 20, 2018 - 25, 2020 - 17.
Сега е 33, което съпоставимо с инфлацията за тия 10 години е дори ниска цена.

merlinbg:

--- Цитат на: juliang в Юни 07, 2024, 10:52:48 pm ---Ма тя ватнишката математика може и да е такава... знам ли... :)
Явно ти още не си се тренирал да се обръщаш подобаващо към мен като ЕДМ-а, ма да ти напомня - не случайно ми викат Горелката. Така че а поне по въпроса за енергетиката и природната газ да си проверяваш информацията преди да се изказваш... че срамно излиза...

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: juliang в Юни 07, 2024, 11:40:03 pm ---Витко, имаш ли идея колко е струвала природната газ исторически?

--- Край на цитат ---

Мдааа... видях, че си и невероятен енергртик. Ако не е тайна, къде си завършил енергетика? Не че се заяждам, ама ако в ТУ-София кажех или напишех "природната газ" и си печелех двойка за награда одма :) Природният газ е в мъжки род, а светилната газ е в женски. Казвам ти го само за да не се излагаш пред хората... че срамно излиза... както казваш :) Мислех си, че първия път си го написал по погрешка, ама след втория път ми се струва, че е тенденция :) Айде от мен лека, че утре съм на работа. Като казах работа, а да ме вземеш при теб да ти нося чантата с инструменти, хем да стана велик енергетик като теб, хем да се видя у пари :)

VITAN:
Браво Жужи,
виждам, че ти върви математиката.
Я виж тука, дали излизат сметките:

https://www.youtube.com/v/-Pf_QwGSuj4
Вот это жахнули! У удара хуситов по авианосцу США будет долгое эхо

Аа, тия сметки, дали засягат и нас еУропейците?!

VITAN:
Confirmed:
USS Eisenhower aflame as second attack destroys flight deck—many dead and wounded

https://strogosekretno.com/index.php?p=newsroom&nid=11487

Малко извадки:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия