Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (687/919) > >>

h2motor:
Никаква световна война няма да почне, просто янките са идиоти които забъркаха цяла Европа срещу Русия, а Украйна вместо да преговаря и да се съхрани като независима държава те и дават акъл че щяла да победи Русия..лъжат я. Украинците ще се вдигнат и там конфликта ще приключи. Проблема е че после като са с руснаците ще ги ръчкат да си отмъщават и в Европа ще има повече жертви без да е война отколкото от тази война.
 Поляците вече бягат и те от Полша, техните главуняци искат да вземат украинска територия и правят сметка да ги изпратят в Украйна, а народа не искат..не му се мре във войни за хатъра на чорбаджиите. То може да стане и Полша да се вдигне после, на там върви.

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Май 29, 2024, 03:19:12 pm ---Питай и Оловната обувка как се е реализирал. Как от завода в Кремиковци е направил това професионално израстване да надене оловния ботуш и с него да тъпче в мандрите, да ги модернизира.  :D

--- Край на цитат ---
А къде остана стажа ми в ДС? Разочароваш ме, момченце... :)

--- Цитат на: EDM electronics в Май 29, 2024, 03:19:12 pm ---Въпрос на интелигентност е, човек сам да си отговори на въпроси за които се иска анализ на факти. Жокер: помисли над израза "насмогнал на масрафа".  :)

--- Край на цитат ---
К'ъв масраф бе... да заредиш жигулата ли? Или да си купиш още едни налъми за язовира? :) Не пушиш, не пиеш, жена нямаш, деца нямаш, мечти нямаш...

--- Цитат на: EDM electronics в Май 29, 2024, 03:19:12 pm ---Други пък по цял ден ходят с оловни обувки, като водолази  :D и без да ги свалят пак пишат във форума, нямат търпение да се върнат от работа и да седнат на клавиатурата, завладени да общуват с мен.  :D

--- Край на цитат ---
Това го казва човек де цял живот само си бърка по дупките, не е сложил тухла върху тухла и толкова токсичен че даже жена не може да си намери и да направи семейство, с хора не може да общува и затуй се забива сам кат куче по разни язовири да не му се налага да говори с никой...
Аз тая седмица си свърших работата, доволен съм от това което направих. И клиентите са доволни. Взех си и малко проверена продукция да сложа на масата, а не това каквото са ми докарали в хоремага...

Да ти обяснявам ли образно какво ще ми ядеш ако ги няма хората като мен?  :) А ти аромата на прясно изпечен хляб можеш да го усетиш само когИ минаваш покрай оградата не Демея-та ... :)

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Май 29, 2024, 08:17:58 pm ---Не пушиш, не пиеш, жена нямаш, деца нямаш, мечти нямаш...
--- Край на цитат ---
Жужи, леко с мераците.
Не бъркай желаното с действителното.
Да, не пуши.

Боевые действия на Украине вскрыли серьёзные недостатки американского военно-промышленного комплекса. Дорогостоящие высокотехнологичные системы, которые Вашингтон и его союзники поставили Киеву, показали свою ненадёжность и уязвимость, пишет обозреватель Responsible Statecraft Эндрю Кокбёрн.

Оригинал новости ИноТВ:
https://russian.rt.com/inotv/2024-05-29/Responsible-Statecraft-zapadnoe-oruzhie-provalilo

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Май 29, 2024, 08:35:36 pm ---Боевые действия на Украине вскрыли серьёзные недостатки американского военно-промышленного комплекса. Дорогостоящие высокотехнологичные системы, которые Вашингтон и его союзники поставили Киеву, показали свою ненадёжность и уязвимость, пишет обозреватель Responsible Statecraft Эндрю Кокбёрн.

--- Край на цитат ---

Сам го казваш:

--- Цитат на: VITAN в Май 29, 2024, 08:35:36 pm ---Не бъркай желаното с действителното.

--- Край на цитат ---

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Май 29, 2024, 10:27:10 pm ---Сам го казваш:
--- Край на цитат ---
Статията на правоверен английски:

Ukraine War rips veil off of US weapons superiority

https://responsiblestatecraft.org/ukraine-us-weapons/

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия