Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (686/919) > >>

Михаил Кузмов:
Питам се аз? Когато човек има две магистратури за чий ..... му са? Постоянно да седи и пише в този форум, отлична реализация!

Ksurnev:
Трябва да се ВЪЗРОДИМ!!! Иначе може да се изродим...

EDM electronics:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Май 29, 2024, 10:55:22 am ---Питам се аз? Когато човек има две магистратури за чий ..... му са? Постоянно да седи и пише в този форум, отлична реализация!

--- Край на цитат ---
Питай се наум, защо занимаваш останалите?
Въпрос на интелигентност е, човек сам да си отговори на въпроси за които се иска анализ на факти. Жокер: помисли над израза "насмогнал на масрафа".  :)

Други пък по цял ден ходят с оловни обувки, като водолази  :D и без да ги свалят пак пишат във форума, нямат търпение да се върнат от работа и да седнат на клавиатурата, завладени да общуват с мен.  :D

Трети оплаквачи пък и на тях не им е интересна темата, но ката ден са в нея. Ето и себе си да вземеш за пример - тук уж пишеха нещастници и глупаци, а ти не излизаш от тяхната тема.

Реализацията и твоя кахър за нея :D
Има я, повярвай ми без обяснения.  :)
И когато тя е налице на човек му се приисква и другите да се реализират. Затова и казвам вместо добър ден "Слава на Бог Путин". Иначе ви чака тотална деградация - материална и морална.

Питай и Оловната обувка как се е реализирал. Как от завода в Кремиковци е направил това професионално израстване да надене оловния ботуш и с него да тъпче в мандрите, да ги модернизира.  :D

А за твоята реализация във филиала на БАН в Пловдив всички знаем  :D - крепил си на Саргойчев не знам кво, докато е пишел теория  :D - не си казвал, само мога да предполагам.  :)

Михаил Кузмов:
Ти за всички ли се имаш? Аз със Съргойчев само ядох кИфтаци в стола, не съм бил в негова група. Пък и той почти липсваше, работеше за рашън космоса или за САЩ. Ма кой е той пред две магистратури?
Еййй щях да пропусна хайл Путин сър!

Номак:
Трябва ли да ни плаши 3 WW
Чува се че щяла да започва вече..

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия