Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (677/919) > >>

juliang:

--- Цитат на: h2motor в Май 24, 2024, 12:12:53 pm ---juliang, ще ги локализират тези производства, неизбежно е и китайците го знаят. Те затова се ориентират към съвместно производство, разменят си части.

--- Край на цитат ---
За 30 години какво локализираха като имаха и технологията, и заводите на запада при тях? Научиха се да правят от прави ламарини криви ламарини - това беше локализацията. Не могат да направят един двигател като хората, за електрониката да не говорим.
Рено им оставиха цял завод - работещ. И не само Рено. Дори работещ до последно завод не могат да подкарат.

merlinbg:

--- Цитат на: juliang в Май 24, 2024, 10:44:41 am ---Факира сам си признава че в 90-те години е бил на 17 години. Тоест от соца е видял точно толкова, колкото червения, демек НИЩО. По бай Тошово време е ходел още с памперси (всъност тогава и памперси нямаше... ). Ти още не си се изпуснал конкретно колко ходиш на тая земя, ма имам подозрението че и ти правиш преразкази по картинки само.
Бил ходел с 2 000 лева на Боровец... Абе младеж, толкоз струваше по едно време кутия цигари ... :)

--- Край на цитат ---

Ех Пепи... пак ти казвам, акъл или идва навреме или никога!!! При теб не е дошъл навреме. Ясно ми беше, че не можеш да мислиш, но че не познаваш и цифрите не ми беше ясно. Това се учи в първи и втори клас инфантил. Видях и колко помниш какво се е случвало през годините, ноооо... деменцията не прощава. Може и да си прав, че 1991 година кутия цигари е струвала 2 000 лева, а аз твърдя че средната заплата за месец е била 1 000. Надявам се може да се оправяш с таблици, а ако не можеш питай Мими... надявам се да ти помогне.

https://trudipravo.bg/znanie-za-vas/srednomesechna-rabotna-zaplata-i-srednomesechen-osiguritelen-dohod/

Е откри ли каква е била заплатата по това време или кухата лейка върху раменете ти не може да се справи с толкова сложна задача. Значи ми казваш че при 1 000 лева заплата си плащал 2 000 лева за кутия цигари ли??? Груба грешка от моя страна, че се опитах да проведа нормален разговор с теб, ЕДМ-а беше прав че няма смисъл.

Кажи тогава колко струва курника дето го караш? Две кутии цигари??? Тоя пачник е не повече от 4 000 лева :) Това ли ти е повода за гордост инфантил... курник-кабрио?

Давай сега, ако деменцията ти позволява ми обясни как са били нещата преди 1989г. Искам факти обаче, а не разкази по картинки. Не ми разказвай приказки, че са вкарвали в затвора за разказване на виц... защото това са пълни простотии. Няма лежал човек тогава защото е разказал виц, в това съм на 100% уверен. Тая карикатура дето си я постнал тук няма нищо общо с истината.

--- Цитат на: juliang в Май 20, 2024, 05:49:45 pm ---И да беше само Белене - да го преживее човек. Тая карта може и да си я виждал когИ си ходил прав под масата:

И половината да е вярна, пак е страшно...

--- Край на цитат ---

А колкото до хвалбите ти, че командваш админа кой да препикава и кой не... ами смешен си. Давай действай клоун, изкомандвай го да ме забани, защото от тук нататък ще те хапя по задника и то здраво. От тук нататък ще гледам отново да те напъхам в дупката от където изпълзя. Казвам го за поерден път... нито ти, нито аз сме полезни за форума, за справка виж какво пише в началото на страницата "Mazeto.NET - форум за свободна енергия"

juliang:
Нищо от това де си написал не променя факта че си гледал соца през мрежата на детската кошара.
Кефи ме и факта, че кабриолета ми не ви излиза от главата. Всеки път като видите кола без таван ще се сещате за мен :)

EDM electronics:
Казах:
първо с чехала, най-добре с налъма, ако и това не помага с джумука.  :)

Да питам,
днес може ли да ви честитя празника, има ли разрешение от Посолството да празнумаве тази българска дата или е забрането, както 3-ти март?

Дано американците са ни позволили поне този празник да ни остане, че то само гей-парадите са позволени вече.

Горелка,
то освен навъртяния километраж на годините друг авторитет и капитал не ти остана.  :D
Аз вика от първо лице знам соца, ама те и други го знаят. Мненията ви са противоположни.
Странното е, че тези които хвалят соца и сега са добре материално, а тия дето нищо добро не намират, единствения демократичен капитал, който са натрупали е цената на 2 стари коли, има-няма 2-3 000 лв.

Не прави добро впечатление, когато си бил комсомолски, член на БКП, работил си в ДС и сега ги плюеш, сащо както плюе по соц. кифтетата наблегодарника Михаил Кузмов.

Извода е:
Никога нямайте вяра на хора, които са обърнали палачинката. Утре когато дядо Иван прекоси Дунава тия първи ще ги посрещат с бъклица и дрян, ще изкарат от стария скрин червените книжки на БКП, ще громят капитализма.  :)

VITAN:

--- Цитат на: EDM electronics в Май 24, 2024, 04:02:54 pm ---...както плюе по соц. кифтетата наблегодарника Михаил Кузмов..
--- Край на цитат ---
Напоследък мисля, че двамата са били колеги. Що ли?

На какво основание деде-то е получавал такава заплата?! Акъла не предразполага за такава позиция. Ако не, да са го уредили по роднинска линия (там нали родата му е била известна).

Ако е работил нищоправене и с още 1 заплата от ДС = връзват ми се нещата.
Те твърдя да съм прав, но така ми се връзва...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия